Gaias Alle 4, Alpe Villaerne - TYPE C, 9210 Aalborg SØ

ARKITEKTTEGNET OG TOPKLASSE UDSIGTS-VILLAER I DET POPULÆRE GUG ALPER

OBS! HER ER TALE OM ET RÅHUS - DU KØBER ET FÆRDIGT HUS UDVENDIGT OG KLAR TIL AT DU SELV KAN SÆTTE DE PRÆG INDVENDIGT!

Området:
Gug er en særdeles populær bydel i Aalborg som er kendt for sine gode boliger og mange muligheder. Du får alt fra smuk natur, lokalt specialvareindkøb, off. transport til skoler, pasningsordninger, institutioner og let adgang til infrastruktur, mv.
Fra Alpe Villaerne er der, i bil, blot små 5 min. kørsel til Gug Skole og Gughallen samt Rema 1000 og kun 10 min til Byplanvejens Skole.

At bo i netop Gug Alper skal være som at bo i naturen med den skønneste udsigt- et sted for alle, hvor naturværdier og kulturhistorien beriger hverdagen. Gug Alper består nemlig både af naturen og kulturen, hvilket gør stedet unikt, med et bølgende istidslandskab, fortidsmindet Møgelhøj og udsigt over Indkildedalen.
Området domineres af et centralt beliggende åbent rekreativt naturareal, nyere villaområder og gode stisystemer, der skal bidrage til områdets herlighedsværdi.

Boligerne:
Drømmer du om at bo lækkert og samtidig have tiden til at nyde det? Et sted hvor du ikke skal tænke på vedligehold af haven eller boligen, men blot kan læne dig tilbage i et spritnyt hjem, på en stor privat altan og nyde en skøn PANORAMA udsigt med familie, venner og et iskoldt glas hvidvin?
Så læs du bare videre her. .
På toppen af Gaias Alle udbydes nu 10 yderst lækre udsigtsvillaer tegnet af de anerkendte arkitekter Bjørk & Maigaard.
Boligerne bliver i det populære parterre niveau, altså forskudte 2-plan og i 2 forskellige typer på hhv. ca. 146 og 166 kvm - alle med medfølgende carport og udsigt.
Planløsningen er gennemtænkt og passer perfekt til både børnefamilien, det nyforelsket unge par, livsnyderen og de ældre. Du får 2 badeværelser, samt 3 rummelige værelser hvoraf det ene er tiltænkt som forældreafdelingen med walk-in. Derudover et fantastisk åbent køkken-alrum med plads til samvær og hygge. Prikken over i-ét bliver det store gulv-til-loft vinduesparti med udgang til store privat altan/terrasse, hvor naturen og udsigten dermed kommer til at gå i ét med boligen.
Alt er gennemtænkt, i gode materiale og efter de nyeste energi -og byggerammer.
Tilbage er blot at sige..
VELKOMMEN TIL ALPE VILLAERNE - NYD UDSIGTEN!

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mette Pedersen

  • Ejendomsmægler
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette er placeret i vores nyligt etablerede Vejgaard afdeling, hvorfra hun arbejder men områdets mange og forskelligartede boligtyper. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag.