Solgt
Solgt

Havebakken 11, Scheelsminde, 9200 Aalborg SV

EN SAND PERLE I SCHEELSMINDE - NU KAN OMRÅDETS FLOTTESTE HUS, BLIVE DIT NYE HJEM - 238 ETAGEMETER!

Stilren, minimalistisk og ombygget villa i Aalborg!

Så kan du godt spærre øjnene op, for den pragtejendom, vi her udbyder, er det tætteste du nogensinde kommer på liebhaveri i Scheelsminde.

I både størrelse, kvalitet og beliggenhed er der her tale om et ganske særligt hus, hvor selv den mest kræsne feinscmecker kan få opfyldt sine vildeste boligdrømme.

Området er kendt for sin nærhed til både centrum og city syd og samtidig bor du i gåafstand til skov, Zoo og diverse parker, du har E45 i både syd- og nordgående retning indenfor 500 meter og lokalt indkøb indenfor 1 kilometer.

På det lukkede vænge Havebakken i Aalborg ligger denne pragtfulde toplansvilla og venter på jer, som leder efter et fuldkommen indflytningsparat hjem i allerhøjeste kvalitet. Det blev i 2015 totalt ombygget, og gemmer nu på en spændende indretning samt eksklusive og lækre materialer overalt. Der er eksempelvis gulvvarme i hele huset, dyre epoxygulve, eksklusive bordplader og DESIGNA-interiør i både køkkenet, bryggerset samt badeværelserne. Samtidig er beliggenheden attraktiv og ideel for enhver børnefamilie. Der er kun cirka én kilometer til både daginstitution, skole samt indkøbsmuligheder og ikke meget længere til Østerådalens skønne natur.

Villaens flotte, hvide facade byder jer velkommen, når I ankommer i den flisebelagte indkørsel, hvor I kan parkere bag porten i garagen med tilhørende redskabsskur. Der er trappe ned til hoveddøren i underetagen, hvor I træder ind over dørtærsklen til boligens entré og bryggers. I kan fortsætte ad en gang og på højre hånd nå først et disponibelt rum og dernæst et luksuriøst badeværelse med toilet, dobbelthåndvask og badekar fra Philippe Starck. På højre giver et multirum adgang til tre værelser, alle med terrasseudgang og et med eget walk-in-closet.

Følger I trappen op til overetagen, kommer I til endnu et badeværelse, også med Philippe Starck-sanitet. Bevæger I jer videre, mødes I af det hvide og grebsfrie køkken med tilhørende viktualierum, og det kommer med gode hårde hvidevarer, herunder en induktionskogeplade, en Quooker og to kombinationsovne, hvoraf én er med pyrolysefunktion. I åben forbindelse ligger alrummet og stuen med lyse, olierede egetræsgulve.

Både fra alrummet og stuen er der udgang til en formidabel tagterrasse med kig over den sydvendte baghave, mens køkkenet giver adgang til en hyggelig, afskærmet terrasse på den modsatte side. I den store have, der omkranser huset, er der mulighed for at skabe et fantastisk havemiljø.

Ring og bestil en fremvisning hos indehaver Bo Lynge på mobil: 2120 0808

  • Bo Lynge

  • Indehaver, Ejendomsmægler
  • 21 20 08 08
  • Bo er Aalborg Mæglerens stifter, indehaver og daglige drivkraft. Han er 38 år og bor i eget hus i Gl. Hasseris. Han har mere end 18 års erfaring med ejendomshandel, heraf de seneste 14 år som mægler og siden sommeren 2012 som selvstændig ejendomsmægler. Bo er firmaets specialist på områder som projektsalg og liebhaveri og særligt området omkring Hasseris, har han en stor forkærlighed for. Her har han solgt boliger de sidste 13 år!. Han er først og fremmest Nordjyde og familiemenneske, og han værdsætter ydmyghed, arbejdsomhed og dedikation. Bo holder af, at løse den opgave, der er ekstremt vigtigt for dig: At komme fra et kapitel til et andet - på en tryg og fortrolig måde.