Gustav Zimmersvej 23, Nørhalne, 9430 Vadum

EN VILLA SOM OVERRASKER RUM EFTER RUM...

Søger I en spændende villa med masser af plads og med mange kreative og spændende løsninger, så skal turen gå til Gustav Zimmersvej 23 i Nørhalne. Jeg har solgt mange huse på Gustav Zimmersvej, mange af dem typehuse, som på mange måder er ens. Jeg er derfor stolt over at kunne præsentere denne et plans villa, som byder på noget du ikke har set før og som gør dette hus helt unikt.

TRÆD IND OVER DØRTRINET TIL WOW-EFFEKT...
Velkommen ind i skøn rummelig entre. Herfra går turen direkte ind til fantastisk stue med knitrende brændeovn og masser af plads til både spisebord og leg. Gulvet i rummet og i resten af boligen prydes af skibs-planker, hvilket giver et eksklusivt look til hele huset.

INDRETNING:
Indenfor oplever man vaskeægte wow-faktor, der især kommer til udtryk i de to unikke stuer, som giver plads til hverdagen, store middagsselskaber og festlige højtider. Med fire eventuelle soveværelser og to flotte badeværelser kan familien nemt finde sig til rette, og den passionerede hjemmekok vil elske det lækre køkkenalrum. Her går boligdrømmen i opfyldelse!


LYST FLOT KØKKEN...
Direkte fra stuen er der adgang til husets skønne køkken alrum. Køkkenet er nyere og fremstår lyst og med masser af skabs- og bordplads. I forbindelse med køkkenet er der plads til spisebord - og måtte man ønske at spise udenfor, kan man let og hurtigt gå ud på ejendommens store og ugenerede terrasse. – I forbindelse med køkkenet er der ydermere adgang til stort bryggers med masser af skabe. Herudover er der 3 store værelser og et stort flot badeværelse med spa.

STORE FLOTTE VÆRELSER…
i forbindelse med køkken-alrummet er der via fordelingsgang adgang til tre store værelser samt stort badeværelse med lækkert spabad. Hvem har ikke lyst til at hoppe i det, efter en lang hård dag.

Lad dig positiv overraske når du træder ind i ejendommens stue nr. 2… Her får du loft til kip, spot i loftet og et helt fantastisk rum med masser af lys. I forbindelse med rummet har man endnu et værelse samt flot og stilrent badeværelse. Denne ende af huset indeholder også egen indgang, hvorfor det med fordel kan bruges til teenage-afdeling eller erhverv.


Villaen er ulig andre villaer i byen, og giver straks et fantastisk førstehåndsindtryk i den dejlige have med morgensol i baghaven og eftermiddagsolen på terrassen. Her er der plads til familieaktiviteter og livsnyderi, og der er ydermere anlagt en carport med to disponible rum på den solfyldte grund.


ET KAPITEL FOR SIG…
Søger man en ejendom med stor aflukket have, så glæd dig! Her får man flere solrige områder, store flotte træer samt flot høj hæk som gør haven helt sin egen.

Alt i alt er Gustav Zimmersvej 23 en rigtig perle som vi glæder os til at fremvise. Bestil din fremvisning hos Mai Hallberg Møller på tlf. 25 53 49 94.


NØRHALNE BY - EN SPÆNDENDE BY I VÆKST
Nørhalne er den by i Jammerbugt Kommune, som ligger nærmest Aalborg og nærmest motorvejen. (Kun 5 km. fra motorvejen). - Byen har de sidste par år været i en forrygende udvikling. Flere er flyttet til byen, den udvides med byggegrunde og foreningslivet blomstrer som aldrig før. I byen findes bl.a. stor idræts-hal, motionscenter, skole, børnehave, vuggestuer, egen Brugs mv. Alt sammen ting som er med til at give Nørhalne et fantastisk lokalsamfund. - Aktive og glade beboere har de sidste par år været med til at gøre Nørhalne kendt langt uden for Jammerbugt Kommunes grænser. Mange kender til Nørhalne Cup - Nørhalne viser kunst for ikke at forglemme byens petanque bane, ride klubben, fodboldgolf samt forsamlingshuset. Alt i alt er Nørhalne ikke en by man flytter fra, når man først har bosat sig.


VILLA MED TO STORE BADEVÆRLESER
SKIBS-PLANKER I HELE HUSET (BORTSET FRA BADEVÆRELSERNE, ENTRE OG BRYGGERS)
STORT LYST BRYGGERS
BRÆNDEOVN
I ALT FIRE STORE VÆRELSER
STOR CARPORT MED DISPONIBLE RUM

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mai Hallberg Møller

  • Butikschef, Ejendomsmægler M.E.L
  • 25 53 49 94
  • Mai er vores butikschef på Hasseris kontoret. Hun er super skarp fagligt og har nærmest prøvet alt det, der er at prøve indenfor faget - hun har forlængst haft 15 års jubilæum i ejendomsmæglerbranchen. Mai har hele Storaalborg som sin "legeplads", men særligt salg af villaer i de respektive bydele i Aalborg er blandt spidskompetencerne. Også Støvring, hvor Mai er opvokset og stadig har en del familie, er et af fokusområderne. Mai er udpræget familiemenneske og det kommer til udtryk på mange måder. Hun elsker at tilbringe sin fritid sammen med familie og venner, men samtidig er hun typen, som vågner hver morgen og glæder sig til at komme på arbejde. Mai holder af dage, der ikke ens og værdsætter, at der er et hårdt stykke arbejde, der skal leveres.