Gammel Hasserisvej 84, 9000 Aalborg

Når både børn og voksne kan få boligdrømmene opfyldt med 151 etagemeter og fantastisk have - nyt tag fra 2018

Jeg tænker, at vi starter lidt bagfra i dag - Jeg starter normalt altid med selve huset, men haven her er noget helt særligt og den fortjener at stå først. I dette hjem hersker der ingen tvivl om, at udeliv er en stor del af hverdagen. I haven er der flere træterrasser, hvoraf den ene er overdækket - her er indrettet en helt fantastisk hyggekrog, som indbyder til lange hyggelige sommeraftener.... også når det regner. I haven er der masser af plads til leg med både plads til legehus, gynger, sandkasse og bålsted.

Huset er beliggende i Gammel Hasseris, som er en af Aalborgs mest populære bydele - her findes hyggelig landsbyidyl samtidig med, at der er gåafstand til alt hvad hjertet begærer af indkøbsmuligheder. Her er kort afstand til Gammel Hasseris Skole, som børnene trygt kan nå via områdets veludbyggede stisystem. Bydelen har et rigt foreningsliv og er et sandt børnemekka. Endvidere er der kort afstand til City Syd og E45 nås på under 2 minutter.

Villaen er utrolig godt indrettet og er virkelig hyggelig. Sælger fik taget udskiftet i 2018. Fra entréen er der adgang til alle rum i stueetagen. Dejlig rummelig stue med åben forbindelse til spisestuen - her er fine trægulve og hvide vægge og lofter. Fra spiseafdelingen er der udgang til stor hævet terrasse. Hyggeligt mindre køkken med kig ud til den skønne have. I stueetagen findes desuden huset badeværelse.
På 1. sal er der stort soveværelse med fransk altan samt dejligt børneværelse.
I huset findes desuden virkelig fin højloftet kælder, hvor sælger har indrettet 2 store værelser med gulvvarme, stort bryggers med masse af opbevaringsplads samt viktualierum (kælderen er ikke godkendt til beboelse).

Til huset følger desuden stor garage med plads til både bil, værksted og opbevaring.

For at komme med på havevandring ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mai Hallberg Møller

  • Butikschef, Ejendomsmægler M.E.L
  • 25 53 49 94
  • Mai er vores butikschef på Hasseris kontoret. Hun er super skarp fagligt og har nærmest prøvet alt det, der er at prøve indenfor faget - hun har forlængst haft 15 års jubilæum i ejendomsmæglerbranchen. Mai har hele Storaalborg som sin "legeplads", men særligt salg af villaer i de respektive bydele i Aalborg er blandt spidskompetencerne. Også Støvring, hvor Mai er opvokset og stadig har en del familie, er et af fokusområderne. Mai er udpræget familiemenneske og det kommer til udtryk på mange måder. Hun elsker at tilbringe sin fritid sammen med familie og venner, men samtidig er hun typen, som vågner hver morgen og glæder sig til at komme på arbejde. Mai holder af dage, der ikke ens og værdsætter, at der er et hårdt stykke arbejde, der skal leveres.