Ole Kjærs Vej 7, 9000 Aalborg

Prægtig arkitekttegnet udsigtsvilla - tegnet og bygget af arkitekt Carlo Odgård

Arkitekt Carlo Odgård levede fra 09.07.1899 - 19.11.1977. Han er blandt andet kendt for at have tegnet Aalborg Tårnet, som blev opført i 1933. Han tegnede selv dette hus og fik det opført til sig selv i samme år som Aalborg Tårnet.

Villaen er beliggende bynært med kun 15-20 minutters gang til Aalborg centrum. Der er gåafstand til alle hverdagens fornødenheder indenfor indkøb og en gåtur i skoven med hunden er kun et par minutter væk. Det er også nemt at være barn i dette hjem – de kan i en relativ tidlig alder selv transportere sig i skole eller gå en tur i Aalborg Zoo.

Når man bevæger sig igennem huset mærker man tydeligt, at det er tegnet med kærlighed fra en arkitekt, som tegnede huset til sig selv. Da jeg første gang ankom til huset, var jeg faktisk nødt til at gå huset igennem mere end en gang - simpelthen for at få det hele med. Der er så mange detaljer og spidsfindigheder, at selv en garvet ejendomsmægler kan miste pusten.

Når man jeg skal beskrive huset, så vil jeg sige, at det er et hus, som fortjener at blive set, et hus som skal fyldes med liv og glade dage. Her er bibliotek, speciel designet stue som indbyder til hyggelige timer - både i festligt lag, men også i eftertænksomhedens tegn. I huset findes endda et hemmeligt rum/værelse, hvor man kan gemme sig for omverdenen og være helt sig selv. Det må absolut også været børnene bedste gemmested – der er ingen chance for, at deres kammerater kan finde dem her.

Helt fantastisk køkken i den helt rigtige stil med serveringslue indtil spisestuen med de smukke sildebensparketgulve.

Eksklusivt badeværelse som er renoveret i 2016.

Med sine mange værelser er huset oplagt til den store familie.

I kælderen er der både motionsrum/gildesal, værksted, vaskerum, viktualierum samt en helt fantastisk bar - her har man sin helt egen hule, som er gennemført ned til mindste detalje.

Huset er renoveret i løbet af de sidste 6-8 år med stor respekt for den oprindelige arkitektur og historie.

Det er en prægtig villa, som er ikke kan beskrives med ord - den skal faktisk opleves.

For fremvisning ring allerede i dag til Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.


Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mai Hallberg Møller

  • Butikschef, Ejendomsmægler M.E.L
  • 25 53 49 94
  • Mai er vores butikschef på Hasseris kontoret. Hun er super skarp fagligt og har nærmest prøvet alt det, der er at prøve indenfor faget - hun har forlængst haft 15 års jubilæum i ejendomsmæglerbranchen. Mai har hele Storaalborg som sin "legeplads", men særligt salg af villaer i de respektive bydele i Aalborg er blandt spidskompetencerne. Også Støvring, hvor Mai er opvokset og stadig har en del familie, er et af fokusområderne. Mai er udpræget familiemenneske og det kommer til udtryk på mange måder. Hun elsker at tilbringe sin fritid sammen med familie og venner, men samtidig er hun typen, som vågner hver morgen og glæder sig til at komme på arbejde. Mai holder af dage, der ikke ens og værdsætter, at der er et hårdt stykke arbejde, der skal leveres.