Golfbakken 4, Vejgaard, 9000 Aalborg

VELUDNYTTET RÆKKEHUS MED HELE 4 VÆRELSER TÆT TIL NATUR

Med den populære beliggenhed, tæt til skoven, universitet, skoler og med kun 2,5 km til Vejgaard bymidte finder du dette skønne rækkehus på 121 kvm fra 2014.
Huset er i al sin enkelthed en moderne og velindrettet løsning for dig som ønsker rene linjer. Med flere gode terrasser og et minimum af havearbejde, ligger denne bolig trygt og godt. Det er op til dig at nyde tiden.

Bilen parkeres i den tilhørende carport. Dejligt at kunne gå ud i en isfri bil om vinteren.
Der er fint plads til gæster lige foran huset på p-pladser til området.

Man bydes velkommen i fin entre, med adgang til fint gæstetoilet. med adgang til udnyttet trapperum får du allerede her en fornemmelse af fuld udnyttelse af alle kvm. Fra entreen er der åben adgang til det store stue/alrum - husets hjerterum. Her er plads til leg og afslapning. Her er lyst og dejligt. Du har udgang ud til sydvendt terrasse/have, hvor du, om sommeren, også kan nyde solen til aftenstid.
De lækre trægulve giver et godt varmt samspil til det stilrene hus som i øvrigt har gulvvarme over det hele.

1. salen byder på ikke mindre end 4 værelser samt badeværelse. Igen en understregning af optimal indretning. Sælger har i dag indrettet sig med godt soveværelse, 2 børneværelser samt et kontor. Det er op til dig hvordan netop dit nye hjem skal indrettes og bruges. Badeværelset på denne etage har også medfølgende vaskemaskine og plads til en tørretumbler.

Fra reposset er der adgang til fin træterrasse, der vender mod skoven. Her kan man kan sidde og nyde en god kop kaffe.

Huset ligger op til Sohngårdsholmsparken, hvor gåture er et stort hit i Vejgaard. Du får fornøjelsen - uden det store vedligehold.

Til huset hører også godt skur, hvor opbevaring og værktøjet kan hænge tørt og godt.

Lad mig vise dig dette skønne hus- det er helt sikkert noget for dig.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mette Pedersen

  • Butikschef, Ejendomsmægler M.E.L
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette er placeret i vores nyligt etablerede Vejgaard afdeling, hvorfra hun arbejder men områdets mange og forskelligartede boligtyper. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag.