Nicolajs Have 1, Nørhalne, 9430 Vadum

Når alt bare lykkedes.....

Det er lige præcis nu, hvor du har mulighed for at få fingrene i din drømmebolig i Nørhalne. Her er alt gennemtænkt ned til mindste detalje. Allerede når man træder ind over dørtrinnet, sætter man sin forventning helt i vejret - der hersker ingen tvivl om, at her kan man finde hjem.

I stedet for en lang og kedelig beskrivelse, så får du her en kort, for i dette tilfælde siger billederne alt - derfor vil jeg lade dem lade dem tale for sig selv.

I huset er der bl.a. smukke lakerede betongulve, glatte hvide vægge og troldtektlofter, som giver en helt fantastisk akustik i boligen.

Fra entréen er der adgang til huset køkken/alrum. Man bemærker straks man træder ind i rummet udsigten over de åbne marker og man kan mærke roen sænke sig. Fantastisk åbent køkken med køkkenø fra Invita – her er masser af plads til spisebordet og de mange hyggelige aftener med familien er sikret. En af skabslågerne giver adgang til viktualierum - det er super smart lavet.

Stuen og alrummet er delt op af smuk eksklusiv gaspejs. Dejlig opholdsstue med samme smukke kig ud over de åbne marker.

Skøn voksenafdeling med walkin, stort badeværelse med brus og dejligt soveværelse. I huset findes desuden 3 rummelige børneværelser samt børne-/gæstebadeværelse med brus. Dejligt bryggers med skabe og vaskefaciliteter.

Til huset følger stor dobbelt garage samt nem og overskuelig have.

Grundejerforeningen råder over et fantastisk og helt særligt fællesareal med både skov og sø. Her er mulighed for at gå tur med hunden, hygge med børnene eller hvis man en dag trænger til at være lidt alene i naturen, så er stedet noget for dig.

Nørhalne har et helt fantastisk foreningsliv, hvilket betyder, at der er et helt unikt sammenhold i byen - et sammenhold der værnes om! Foreningerne omkring forsamlingshuset, Borgerforeningen og idrætsforeningen er ganske enkelt med til at gøre Nørhalne til et godt sted at bo. Aktiviteter som Nørhalne Cup, kunstudstillinger, Petanque, ridefaciliteter samt skøn fodboldgolfbane er uden tvivl også med til at gøre Nørhalne kendt langt uden for Jammerbugt Kommunes grænser.

For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mai Hallberg Møller

  • Butikschef, Ejendomsmægler M.E.L
  • 25 53 49 94
  • Mai er vores butikschef på Hasseris kontoret. Hun er super skarp fagligt og har nærmest prøvet alt det, der er at prøve indenfor faget - hun har forlængst haft 15 års jubilæum i ejendomsmæglerbranchen. Mai har hele Storaalborg som sin "legeplads", men særligt salg af villaer i de respektive bydele i Aalborg er blandt spidskompetencerne. Også Støvring, hvor Mai er opvokset og stadig har en del familie, er et af fokusområderne. Mai er udpræget familiemenneske og det kommer til udtryk på mange måder. Hun elsker at tilbringe sin fritid sammen med familie og venner, men samtidig er hun typen, som vågner hver morgen og glæder sig til at komme på arbejde. Mai holder af dage, der ikke ens og værdsætter, at der er et hårdt stykke arbejde, der skal leveres.