Nicolajs Have 7, Nørhalne, 9430 Vadum

IMPONERENDE FUNKISVILLA MED ET VÆLD AF DETALJER - KUN 15 MIN FRA AALBORG!

Forbered dig på et chok af den anden verden. En oplevelse af rang. Et indtryk så kraftfuldt, at vi næsten tør love at din boligsøgning herfra kun kan gå ned ad bakke.

Vi præsenterer hermed en bolig som er SECOND TO NONE!

Nu kan du godt spærre øjnene op, for foran dig ser du den største, den lækreste, den mest detaljerige og den absolut mest spændende villa, der kan opdrives i Nørhalne.

Vi kan nemlig her præsentere noget så specielt og unikt som en nybygget luksus funkisvilla på en allerede fuldt etableret villavej, centralt i Nørhalne, på over 300 kvm og med et uhørt højt kvalitetsniveau og en absurd detaljerigdom!

Her kommer du til at bo i en super mondæn og yderst velbeliggende ny udstykning, kun et par minutters gang fra alle dagligdagens fornødenheder øvrige interessepunkter.

Huset er opført i markant og moderne arkitektur og indeholder alt hvad en kræsen og kvalitetsbevidst, moderne familie behøver - og mere til - MEGET mere..

Huset er beliggende på en dejlig og overskuelig, let tilgængelig grund, som kræver et absolut minimum af arbejdsindsats. Her er gode terrasser, og fin plæne til leg og boldspil, hygge og varme badedage. Haven indbyder til alskens former for leg, ophold, grillaftener og meget mere. Grunden støder op til lækkert grønt og bebygget mark/eng areal. Idyllen vil ingen ende tage.

Til huset hører kæmpe, luksuriøs garage med elektrisk port.

OMRÅDET:
Nørhalne er en mindre oplandsby til Aalborg, som nåes på blot 15 minutter. Byen er i rivende udvikling og flere udstykninger med super moderne villaer er de sidste 8-10 år skudt op. Byen har et rigt foreningsliv, lokalt dagligvare indkøb samt diverse pasningsmuligheder. Byen er rig på børnefamilier og dermed er der masser af legekammerater, der blot venter på nyt selskab. Nyd endvidere en super skøn natur og en idyllisk ro.

INDRETNING:
Boligen byder velkommen via fin entre med plads til at befri sig for overtøjet. Herfra er der er adgang til værelsesafdeling med plads til 3 børn i lækre, store og lyse værelser. Her er endvidere et børnebadeværelse/gæstebadeværelse, der er så stort, at man skulle det var dimensioneret til en mindre børnehave - LÆKKERT! Eksklusivt lyst køkken med et væld af detaljer, blandt andet vægindbygget espressomaskine, viktualierum som er opfindsomt gemt bag højskabsvæggen samt lækkert kogeniche - ELEGANT! Køkkenøen indbyder til alt fra lektielæsning til bagekunst og kan desuden med fordel benyttes som anretterbord/tag selv bord. I forlængelse af køkkenet finder du et kæmpe alrum med spiseplads for optil 12-14 personer.

Dejligt, rummeligt bryggers med masser af skabe, vaskemaskine og tørretumbler mv. Mindre teknikskab, hvor alle installationer smart er gemt væk. Huset har noget så sjældent som eget fitness - kan alternativt anvendes til et hav af andre formål.

Stor opholdsstue, hvor gaspejsen er synlig fra såvel stue som alrum. Her er super hyggeligt..!

Kæmpe forældre afdeling med soveværelse og et badeværelse og walk-in som man nærmest ikke troede, det kunne laves.

Denne perle skal opleves!

Skynd dig at bestille fremvisning på denne perle hos Bo Lynge på mobil: 2120 0808.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Bo Lynge

  • Indehaver, Ejendomsmægler
  • 21 20 08 08
  • Bo er Aalborg Mæglerens stifter, indehaver og daglige drivkraft. Han er 38 år og bor i eget hus i Gl. Hasseris. Han har mere end 18 års erfaring med ejendomshandel, heraf de seneste 14 år som mægler og siden sommeren 2012 som selvstændig ejendomsmægler. Bo er firmaets specialist på områder som projektsalg og liebhaveri og særligt området omkring Hasseris, har han en stor forkærlighed for. Her har han solgt boliger de sidste 13 år!. Han er først og fremmest Nordjyde og familiemenneske, og han værdsætter ydmyghed, arbejdsomhed og dedikation. Bo holder af, at løse den opgave, der er ekstremt vigtigt for dig: At komme fra et kapitel til et andet - på en tryg og fortrolig måde.