Nicolajs Have 7, Nørhalne, 9430 Vadum

EN LIVLIG FANTASI KAN FORESTILLE SIG HVAD DET SKAL VÆRE - NÆSTEN..!

Forbered dig på et chok af den anden verden. En oplevelse af rang. Et indtryk så kraftfuldt, at vi næsten tør love at din boligsøgning herfra kun kan gå ned ad bakke.

Vi præsenterer hermed en bolig som er SECOND TO NONE!

Nu kan du godt spærre øjnene op, for foran dig ser du den største, den lækreste, den mest detaljerige og den absolut mest spændende villa, der kan opdrives i Nørhalne.

Vi kan nemlig her præsentere noget så specielt og unikt som en nybygget luksus funkisvilla på en allerede fuldt etableret villavej, centralt i Nørhalne, på over 300 kvm og med et uhørt højt kvalitetsniveau og en absurd detaljerigdom!

Her kommer du til at bo i en super mondæn og yderst velbeliggende ny udstykning, kun et par minutters gang fra alle dagligdagens fornødenheder øvrige interessepunkter.

Huset er opført i markant og moderne arkitektur og indeholder alt hvad en kræsen og kvalitetsbevidst, moderne familie behøver - og mere til - MEGET mere..

Huset er beliggende på en dejlig og overskuelig, let tilgængelig grund, som kræver et absolut minimum af arbejdsindsats. Her er gode terrasser, og fin plæne til leg og boldspil, hygge og varme badedage. Haven indbyder til alskens former for leg, ophold, grillaftener og meget mere. Grunden støder op til lækkert grønt og bebygget mark/eng areal. Idyllen vil ingen ende tage.

Til huset hører kæmpe, luksuriøs garage med elektrisk port.

Skynd dig at bestille fremvisning på denne perle hos Bo Lynge på mobil: 2120 0808.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Bo Lynge Nielsen

  • Indehaver, Ejendomsmægler M.E.L
  • 21 20 08 08
  • Bo er Aalborg Mæglerens stifter, indehaver og daglige drivkraft. Han har mere end 15 års erfaring med ejendomshandel, heraf de seneste 12 år som mægler og siden sommeren 2012 som selvstændig ejendomsmægler. Bo er firmaets specialist på områder som projektsalg og liebhaveri og særligt området omkring Hasseris, har han en stor forkærlighed for. Han er først og fremmest nordjyde og familiemenneske, og han værdsætter ydmyghed, arbejdsomhed og dedikation. Bo holder af, at løse den opgave, der er ekstremt vigtigt for dig: At komme fra et kapitel til et andet - på en tryg og fortrolig måde.