Parallelvej 7, Nørhalne, 9430 Vadum

Skøn villa med idyllisk havemiljø

Sørger du charmerende villa i Nørhalne området, så har du nu muligheden for at blive næste ejer af Parallelvej 7. Her er der ikke kun fokuseret på huset, men også haven. Super skønne beplantninger sætter kulør året rundt, imponerende sammensætning som skal opleves. Villaen er fra 1965, der er lavet en overbygning i 1974, og løbende blevet renoveret hen over årene. Parallelvej er en stille etableret villavej i hjertet af Nørhalne, hvor familier trygt kan leve livet og se børnene vokse op i rolige omgivelser.

Området byder på alt hvad enhver familie måtte ønske sig! Få hundrede meter til daginstitution, børnehave og skole og Nørhalnes skønne idrætshal, som bl.a. er kendt for afviklingen af Nørhalne Cup, som hvert år trækker masse af glade og ivrige fodboldhold til byen. Nørhalne er den by i Jammerbugt Kommune, som ligger nærmest Aalborg og nærmest motorvejen. Det tager ca. 20 min. kørsel at komme ind til Aalborg, hvor du jo har store begivenheder året rundt.

Velkommen:
Huset er i 2 plan, hvor du i stueplan har bryggers, bad, køkken/alrum, stor stue og integreret udestue som giver en super rumfornemmelse. Det er et dejligt bryggers med god skabsplads, samt dejligt lysindfald. Herfra er der adgang til køkken/alrum, hvor du finder trappen op til 1. salen og badeværelset i stueplan. Moderne badeværelse med gulvvarme og flot arrangement og væghængt toilet. Køkkenet er fra Kvik og super elegant med de sorte låger og højskabe, som giver en god kontrast i rummet sammen med den mørke klinke på gulvet, hvor der også er gulvvarme. Stuen er en vinkelstue, hvor man har integreret udestuen så man kan nyde de mange aftener ved spisebordet, slappe af i sofaen foran tv´et, nyde aftenkaffen ved pejsen eller i udestuen og nyde den vidunderlige have. 1. salen byder på 3 værelser og et badeværelse. Fine værelser, hvor det store værelse mod øst har udgang til stor altan. Badeværelset er det oprindelige fra 1974, rummeligt og med badekar. Garagen på 24 kvm er omdannet til ekstra værelse, som kan bruges til kontor, træningsrum eller bare til opbevaring.

Havemiljøet er en historie for sig. Imponerende at gå en runde omkring huset og nyde de utallige indtryk alle de smukke buske og planter giver. En farvepalet som skifter året rundt, danner rammerne om Parallelvej 7, hvor man er helt ugeneret kan nyde de mange skønne aftener på en af de mange terrasser eller hyggekroge som huset byder på.

Vi kan virkelig anbefale at komme ud og se denne villa i dette skønne område. Ring allerede nu til Jesper Jensen for en fremvisning på 40276010.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 37 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.