Mester Eriks Vej 46, Hasseris, 9000 Aalborg

IDEEL FAMILIEVILLA CENTRALT I HASSERIS - 2 MIN GANG TIL SKOLE!

Super tilbud i Hasseris. Sælges 800.000 under første mæglers vurdering. Hvem kommer først til denne foræring i Hasseris.

Denne villa er beliggende i skønne Gammel Hasseris, som er yderst populær blandt unge familier. Fra huset er der kun få hundrede meter til KFUMs idrætshal/baner, spejderforening og sidst men ikke mindst ligger huset lige ved Gl. Hasseris Skole. Hele herligheden omringes af et naturskønt område med masser af børnefamilier og stisystemer, som bl.a. fører til Hasseris Bymidte og videre til Aalborg Centrum. I Hasseris Bymidte kan alle de daglige indkøb klares med både dagligvareforretninger, slagter og apotek mv.

Allerede når man ankommer til huset vil man opleve, at det er et yderst spændende hus - det er ikke helt ligesom alle de andre!

Når man kommer ind gennem entréen, drages man straks hen igennem spisestuen og ud mod den lækre terrasse med fantastisk udsigt over området - Det må være så skønt at nyde sin middag her. Dejlig stue i åben forbindelse med spisestuen. På etagen findes desuden lækker badeværelse med brus og 2 skønne værelser - begge med udgang til altan.

I huset underetage findes super lækkert køkken/alrum. Køkken er meget stilfuldt med sine sorte højglanslåger. I alrummet er der god plads til spiseafdeling samtidig med, at der er fin gulvplads til børnenes leg. Lækkert badeværelse med både brus og hjørnekar. Stort bryggers hvor der er fin bordplads og godt med skabe. Sidst men ikke mindst er der 2 værelser i kælderen. (En lille del af kælderen er ikke godkendt til beboelse).

Til huset følger en helt fantastisk skøn have med masser af plads til leg.

Bilen parkeres i carporten lige ved huset. Hertil hører desuden skur.

For fremvisning kontakt Bo Lynge på mobil: 21 20 08 08.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.