Valmuemarken 18, Kornblomstkvarteret, 9000 Aalborg

SMUK OG KLASSISK MURERMESTERVILLA MED FREMRAGENDE UDSIGT!

Udsigt, udsigt og atter udsigt over Aalborg.

Smuk, enestående, unik, formidabel og helt igennem fantastisk. Der kan siges mange ting om villaens udsigt - så det gør vi! For det er svært ikke at gå bagover, når I først træder op på tagterrassen og ser den 180 graders panoramaudsigt over Aalborg.

Faktisk forholder det sig sådan, at køkkenet og førstesalens badeværelse er de to eneste rum i boligen, der ikke nyder godt af den ekstraordinære udsigt. Dét blandet med et funktionelt og solidt hjem, så har børnefamilien sikret basen til de næste mange, mange år. Murstensvillaen på 223 m2 er nemlig vedholdt i samme høje kvalitet og stand, som den blev opført i.

Det helt essentielle ved hjemmet er muligheden for samvær både til hverdag, og når der står fest og farver på menuen. I får ovenikøbet glæde af en RAIS-brændeovn og to ekstra stuer en suite, hvoraf den ene kan benyttes til kontor, teenageværelse eller atelier.

Med interiør fra Multiform samt bordplader i granit og massiv kirsebærtræ har man set en fornuft i at forkæle hverdagskokken, som også får gennemgående kvalitetshvidevarer. Fra køkkenet er der udgang til den ugenerede have, mens etagen afrundes af et badeværelse og et værelse. Men hold fast, for herlighederne stopper ikke her. I får også en førstesal med tre værelser og et badeværelse, og heroppe er der endda arrangeret med hemse i to af værelserne. Hertil følger også en kælder med en integreret garage på 20 m2.

Den storslåede tagterrasse tilgås fra haven, og det er altså her, at I får fornøjelsen af vuet over Aalborg samt sol til grillhyggen og de farverige drinks.

I kommer til at bo tæt på skoven, City og City Syd, hvilket giver jer det bedste fra begge verdener.

Lad jer forelske, det er så let. Book en fremvisning!

Indehaver Bo Lynge: mobil 2120 0808

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Bo Lynge

  • Indehaver, Ejendomsmægler
  • 21 20 08 08
  • Bo er Aalborg Mæglerens stifter, indehaver og daglige drivkraft. Han er 38 år og bor i eget hus i Gl. Hasseris. Han har mere end 18 års erfaring med ejendomshandel, heraf de seneste 14 år som mægler og siden sommeren 2012 som selvstændig ejendomsmægler. Bo er firmaets specialist på områder som projektsalg og liebhaveri og særligt området omkring Hasseris, har han en stor forkærlighed for. Her har han solgt boliger de sidste 13 år!. Han er først og fremmest Nordjyde og familiemenneske, og han værdsætter ydmyghed, arbejdsomhed og dedikation. Bo holder af, at løse den opgave, der er ekstremt vigtigt for dig: At komme fra et kapitel til et andet - på en tryg og fortrolig måde.