Bøgesvinget 36, Vejgaard, 9000 Aalborg

LIGE VED SKOVEN – FØLG ÅRSTIDERNES MANGE SMUKKE FARVER

I den eftertragtede udstykning Bøgesvinget på toppen af Vejgaard får du nu muligheden for at erhverve dig denne skønne bolig fra 2013 og endda et af dem, som ligger lige op til skoven, med natur, luft og lys omkring sig.
Et område der ligger tæt til indkøb, busforbindelser, universitetet og meget mere.
Man bydes velkommen i fin entre, hvor man allerede hér får følelsen af hjem, med god plads til overtøjet og at byde sine gæster velkommen. Herfra er der adgang til et dejligt badeværelse – ja næsten en helt wellness afdeling. Her er der nemlig spa som indbyder til hygge med stearinlys og afslapning.
Fra entreen er der ligeledes adgang til åbent køkkenalrum og dagligstue. Her er lyst og rummeligt. Nuværende sælger har nemlig udnyttet nogle kvm fra skuret og sat det i boligstandard, således at du får en fantastisk aflukket spisestue – med direkte adgang fra det moderne og stilrene køkken. ”Udhuset” har installeret elvarme.

Fra stuen er der adgang til en for området, stor have, hvor der er plads til at leve og lege, plads til fodbold, trampolin og grillgæster.
Huset ligger lige op til Sohngaardsholmsparken, ja faktisk er det den i forlængelse af haven, så smut du bare nemt afsted på en frisk gå -eller løbetur i skoven.

Der er fra entre adgang til disponibelt rum under trappen- igen fuld udnyttelse af alle m2.

På 1. salen er der 3 gode værelser; et kontor/walk-in, et soveværelse, et børneværelse med egen udgang til lækker træterrasse, samt et rummeligt badeværelse med vaskesøjle og bruseniche.
Der er mulighed for at lave endnu et værelse på 1.sal, men sælger har valgt at udnytte det til åbent kontor. Valget er dit.
Fra reposset er der adgang til endnu en hyggelig træterrasse, hvor man også kan sidde afskærmet og nyde en god eftermiddagskaffe, eller de sidste lune aftentimer om sommeren.

Jeg glæder mig til at vise dette hjem frem - giv et kald på tlf. 28299271 for fremvisning.


Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mette Pedersen

  • Ejendomsmægler
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette er placeret i vores nyligt etablerede Vejgaard afdeling, hvorfra hun arbejder men områdets mange og forskelligartede boligtyper. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag.