Solgt

Dådyrvej 9, Skalborg, 9200 Aalborg SV

Skøn familievilla i Skalborg

Nu sælges fantastisk villa i børnevenligt område i Skalborg – den er perfekt indrettet og alle kvadratmeter er udnyttet.

Boligen er beliggende i gåafstand til City Syd med mange indkøbs-og shoppingmuligheder – her er alt hvad hjertet begærer indenfor dagligvare, specialforretninger – der er sågar en biograf. Naturen ligger også næsten lige ved hoveddøren, hvor der er masser af muligheder for gåture i den skønne Østerådal.

Allerede når du ankommer til huset, kan du se, at det skiller sig ud fra de andre huse på vejen – huset er bygget i 2013 og fremstår virkelig flot med sin hvidpudsede facade og sorte tegltag. Carporten fremstår eksklusiv med sine murede søjler.

Huset indeholder et helt fantastisk køkken/alrum. Her er god plads og loftet til kip giver en helt fantastisk rumfornemmelse. Her er en skøn karnap, som giver et dejligt lys til rummet – fra alrummet er der direkte adgang til skøn terrasse, hvor den danske sommer kan nydes i fulde drag.

Fra alrummet er der åben forbindelse til husets opholdsstue – også herfra er der masser af lys fra de store vinduespartier og direkte udgang til terrassen. Fra stuen er der adgang til forældreafdelingen – her er dejligt soveværelse med skabsvæg samt stort badeværelse med både brus og kar.

Udover soveværelset er der 3 gode værelser – det ene værelse som ligger i forbindelse med entréen er oplagt som kontor eller teenageafdeling da husets gæstebadeværelse også er placeret her. Gæstebadeværelset er holdt i samme flotte stil som det store badeværelse. Fra entréen er der desuden adgang til husets bryggers, som rummer masser af skabe og diverse installationer – her er godt med bordplads, så det er nemt at anvende bryggerset til sammenlægning af vasketøj mv.

Dejlig stor have med masser af plads til leg. Haven kræver ikke det store vedligehold og man har rig mulighed for at sætte sit eget præg. Fra haven er der adgang til muret skur, som ligger i forbindelse med carporten.

Der er gulvvarme overalt i huset.

Har du lyst til at bo i et kvalitetshus, så ring allerede i dag for fremvisning til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.

  • Mai Møller

  • Butikschef, Ejendomsmægler
  • 25 53 49 94
  • Mai er vores butikschef på Hasseris kontoret. Hun er super skarp fagligt og har nærmest prøvet alt det, der er at prøve indenfor faget - Med sine 42 år har hun en god modenhed og livserfaring og hun har forlængst haft 15 års jubilæum i ejendomsmæglerbranchen. Mai har hele Storaalborg som sin "legeplads", men særligt salg af villaer i de respektive bydele i Aalborg er blandt spidskompetencerne. Også Støvring, hvor Mai er opvokset og stadig har en del familie, er et af fokusområderne. Mai er udpræget familiemenneske og det kommer til udtryk på mange måder. Hun elsker at tilbringe sin fritid sammen med familie og venner, men samtidig er hun typen, som vågner hver morgen og glæder sig til at komme på arbejde. Mai holder af dage, der ikke ens og værdsætter, at der er et hårdt stykke arbejde, der skal leveres.