Øster Sundby Vej 57, 9000 Aalborg

FAMILIEOASE MED PLADS TIL ALLE PÅ HELE 366 ETAGEKVM

Findes der et hus, som ligger tæt på Vejgaard og Aalborg Centrum, få meter fra indkøbsmuligheder, 12 minutters gå gang fra skole og alligevel med mange gode kvm så der er plads til hele familien og natur tæt på, med fritgående får, som kan ses fra stuen. Mange ville sige nej og gå på kompromis med det de søgte efter. Det behøver du dog ikke her, for Øster Sundby Vej 57 har det hele og lidt mere til!
En smuk rødstensvilla fra 1953 der løbende er renoveret og godt vedligeholdt – hér får du meget hus for pengene.
Dette hjem er for jer der ønsker plads til hele familien, plads til at fødselsdagen kan holdes hjemme og til at rykke firmaet hjem eller egen afdeling til teenageren.

Velkommen indenfor:
Du bydes velkommen i entre som kan tage dig med videre rundt på stueplan eller op på 1 sal.
1.sal indeholder et rummeligt og lyst badeværelse, samt 4 gode værelser. Fra det store soveværelse er der udgang ud til en altan med kig udover Aalborg.
I stueplan får du et dejligt køkken med god skabs –og bordplads, samt plads til et spisebord med udgang ud til en terrasse og den skønneste lukket og private have med en yderligere stor terrasse. Fra køkkenet er der ligeledes adgang til en dejlig lys spisestue, til når den store familie skal samles.
Derudover får du på stueplan et gæstetoilet, samt dagligstue hvor du kan slappe af efter en lang dag i den store sofa og nyde varmen fra brændeovnen.
Huset har en fin tilbygning med egen indgang, toilet og bad som pt. lejes ud, hvilket du kan fortsætte med, eller måske du drømmer om at have din egen mindre praksis/arbejdsplads hjemme? Derudover kan jeg kun forstille mig at det vil være en drøm af en teenager-afdeling.
Huset har også hele 114 kvm kælder i rigtig fin stand – sælger har indrettet sig med en stor gildesal med tilhørende bar. Derudover bryggers og værksted.
Garage og godt med opbevaringsplads.
Kan du se dig og din familie I dette skønne hjem? Så skynd dig at book en fremvisning på tlf. 2829 9271.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mette Pedersen

  • Ejendomsmægler
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette er placeret i vores nyligt etablerede Vejgaard afdeling, hvorfra hun arbejder men områdets mange og forskelligartede boligtyper. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag.