Solgt

Solvangen 24, Gug, 9210 Aalborg SØ

PLADS TIL DINE, MINE OG HELE FAMILIEN I DETTE YDERST VELHOLDTE OG RUMMELIGE HJEM

Denne flotte rødstensejendom fra 1963 blev overtaget af nuværende sælger i 2005 som siden da løbende har renoveret og vedligeholdt huset til den nuværende flotte stand. Af renoveringer kan nævnes bl.a. nyt tag i 2007, hulmurisolering i 2009, renoveret terrasser.

Læg dertil at boligen er særdeles attraktivt beliggende i det mondæne og eftertragtede Gug, som rummer alle muligheder for at dækkehverdagens ønsker og krav lige fra indkøb til natur, sport, kultur og meget mere. Her er du desuden kort afstand til motorvejstilkørsel ibåde nord- og sydgående retning, hvilket gør det betydeligt lettere at komme på arbejde, såfremt du arbejder uden for bycentrum.

Parker bilen i garagen eller pladsen lige ved indgangen og kom med indenfor.

Du bydes velkommen i et vindfang med plads til overtøjet og træder ind i en rummelig og indbydende entre med integreret skabsvæg. Her er du faktisk i midten af de 190 boligkvm. På den ene side får du værelsesafdelingen og den anden, husets hjerterum.

Lad os starte med hjerterummet – et stort køkken i åben forbindelse til dagligstuen. Et køkken med skabs– og bordplads som alle drømmer om samt plads til spisebordet.

Dagligstuen indbyder til hygge med hele familien, efter en travl dag, enten foran brændeovnen eller ved udsigten udover haven og Aalborg.
Værelsesafdelingen indeholder 3 gode værelser alle med integreret skabe og trægulve under tæpperne.

Flot badeværelse med stor bruseniche og selv fra badeværelset kan udsigten udover Aalborg nydes.

Underetagen er renoveret i 2012/2013 og står dermed i rigtig fin stand. Her får du et rummeligt værelse, som jeg tænker er enhver teenagers drøm at få som værelse.

Derudover har underetagen et toilet, vinrum/viktualierum og bryggers, samt et hobbyrum/værksted med udgang til garagen.

Jeg glæder mig til at vise dette hjem, som jeg ved at sælger har nydt mange gode timer i.

Ring på tlf. 28299271 for en fremvisning.


  • Mette Pedersen

  • Ejendomsmægler
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette er placeret i vores nyligt etablerede Vejgaard afdeling, hvorfra hun arbejder men områdets mange og forskelligartede boligtyper. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag.