Lektorvej 23, Gymnasiekvarteret, 9000 Aalborg

NYRENOVERET, LÆKKER 1-PLANS BOLIG MED GODE VÆRELSER OG DEJLIGT LYS

Drømmer du og familien om at bo i et roligt villaområde, hvor I kan nyde tilværelsen som familie og samtidig være tæt på byen? Så er huset på Lektorvej 23 et rigtig godt bud.

Denne fine indflytningsklarer murstensvilla, med en tilhørende god grund på 703 kvm, er netop beliggende i det fredelige Gymnasiekvarter med gode indkøbsmuligheder i nærheden, god afstand til skole, gymnasie, daginstitutioner og en lille 10 minutters cykeltur bringer dig ind til Aalborg Centrums livlige gader. Selv for de naturglade er mulighederne mange, for tæt ved Lektorvej er den skønne park, Golfparken, hvor hunden, børnene og løbeskoene kan luftes.

Huset ligger højt og væk fra trafikstøjen. Her er der luft omkring sig, hvor øjet kan skue langt, så kom med ind og nyd roen og pladsen.

Huset byder på en åben entre med god plads til overtøjet. Herfra er der adgang igennem et ældre, men godt køkken. Let renoveret med opdaterede hvidevarer, til en dejlig lys vinkelstue med fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, hvor udsigten mod syd kan nydes – LÆKKERT. Hvis man alligevel ønsker at få opdateret køkkenet kunne man undersøge muligheden for at lave et åbent køkken alrum, så udsigten og lyset også kan nydes fra kogeøen.

Huset er velindrettet med en børne– og voksenafdeling. Første afdeling byder på 2 gode værelser, walk-in og et oprindeligt, rummeligt badeværelse.
Den anden afdeling har et multirum/fordelingsgang, 2 værelser samt bryggers og sprit nyt og yderst skønt badeværelse.
Fra bryggers er der udgang til en vestvendt overdækket terrasse.

Den perfekte familiebolig, for det ellers kræsne unge par der ønsker plads til udvidelse i et eftertragtet område.
Du skal bare pakke flyttebilen og rykke ind - Så giv et kald på tlf. 21200808 for at booke en fremvisning.
OBS. BOLIGEN ER JF. BBR 125 BOLIG KVM, MEN PT. LIGGER DER EN ANSØGNING HOS KOMMUNEN OM AT FÅ GODKENDT TIDLIGERE GARAGE TIL BOLIGKVM OG DERMED OPNÅ 146 BOLIGKVM.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.