Solgt
Solgt

Holger Drachmanns Vej 20E, 9200 Aalborg SV

Virkelig godt indrettet – alle kvm. er udnyttet til fulde

Det er ikke ofte, at man støder på et rækkehus, som er udnyttet så godt som dette - hvad enten du bor alene, med en partner, med et eller to børn - ja, jeg vil næsten sige at uanset alder og hvor du er i livet, så kan du finde hjem her.

Huset er beliggende i Skalborg, tæt på City Syd, og alle de bekvemmeligheder der følger med, når man bosætter sig netop her. Her er alle former for indkøb, det være sig både dagligvarer, specialforretninger, tøjforretninger, legetøjsforretninger og restauranter - ja, jeg kunne blive ved. Fra huset er der kort afstand til skole og diverse sportsaktiviteter.

Fra en rummelig entré med tæpper på gulvet og trappe til huset 1. sal er der adgang til husets hyggelige stue, hvor der er god plads til både sofagruppe og spiseplads - der er direkte udgang til en terrasse. Haven er vestvendt, så der er masser af sol. De store vinduespartier giver et fantastisk lys i stuen. I stueetagen finder man desuden et dejligt køkken med en mindre spiseplads samt et gæstetoilet. Det er altid skønt, når man bor i 2 plan, at der er toilet på begge etager.

Jeg må indrømme, at det er sjældent, at jeg har set en overetage, som er udnyttet til fulde, men det er denne. Her er et stort soveværelse, godt med skabe, 2 gode børneværelser samt fint badeværelse med brus. Alle steder er der rummeligt og man føler aldrig, at der er gået på kompromis med pladsen.

Til huset følger en god carport med tilhørende skur samt en hyggelig lukket have med masser af sol. Fra haven er der direkte udgang til stort fællesareal, hvor der er masser af plads til boldspil og leg.

Huset

  • Mai Møller

  • Butikschef, Ejendomsmægler
  • 25 53 49 94
  • Mai er vores butikschef på Hasseris kontoret. Hun er super skarp fagligt og har nærmest prøvet alt det, der er at prøve indenfor faget - Med sine 42 år har hun en god modenhed og livserfaring og hun har forlængst haft 15 års jubilæum i ejendomsmæglerbranchen. Mai har hele Storaalborg som sin "legeplads", men særligt salg af villaer i de respektive bydele i Aalborg er blandt spidskompetencerne. Også Støvring, hvor Mai er opvokset og stadig har en del familie, er et af fokusområderne. Mai er udpræget familiemenneske og det kommer til udtryk på mange måder. Hun elsker at tilbringe sin fritid sammen med familie og venner, men samtidig er hun typen, som vågner hver morgen og glæder sig til at komme på arbejde. Mai holder af dage, der ikke ens og værdsætter, at der er et hårdt stykke arbejde, der skal leveres.