Elmesvinget 8, Gug, 9210 Aalborg SØ

KLASSE VILLA I GUG! EN AF OMRÅDETS MEST MARKANTE VILLAER ER NU TIL SALG!

Attraktivt beliggende, arkitekttegnet gulstensvilla på over 200 kvm beliggende højt i skønne Gug!

Velkommen til Elmesvinget, en lukket og central villavej i Gug syd for Aalborg. Gug er over de seneste år blevet en særdeles populær del af Aalborg, og kendt for sine gode boliger og fantastisk beliggenhed. Her har du alt inden for kort afstand, børnehave, skole, skøn natur og dagligvarebutikker - alt du har brug for i det daglige. En frisk cykeltur på knap 5 km og du befinder dig midt i Aalborgs pulserende byliv. Her er desuden kort afstand til motorvejstilkørsel i både nord- og sydgående retning – det bliver ikke nemmere.

Huset er opført i slutningen af 60’erne, hvorfor den stadig bærer sine klassiske udtryk derfra. Træd indenfor i villaens charmerende entré. På stueplan finder i husets velholdte køkken-alrum i forbindelse med bryggers og med direkte adgang til fantastisk stue. Stuen er forskudt på 2 plan, og giver således mulighed for interessante indretningsmuligheder. I forbindelse med stuen får i adgang til 2 terrasser, hvor de sene sommernætter kan nydes mens solen går ned i horisonten. Terrasserne er dels vestvendte, og har eftermiddagssolen, de er opført i lækkert og holdbart træ, som er let at vedligeholde. Den ene af de 2 terrasser er opført i galvaniseret stål, og kan ligeledes tilgås fra køkken-alrummet, her har du mulighed for at nyde udsigten over Aalborg. Under den ene af terrasserne finder du endnu en terrasse, som kan bruges til hvad end i ønsker. Tilbage i stuen kan i ligeledes nyde den kolde vintertid, med ild i stuens brændeovn. Ydermere får i 3 gode værelser med velholdt væg-til-væg gulvtæppe, 2 lyse badeværelser med bruseniche og 3 toiletter. Der er ingen tvivl om, at alle kvadratmeter her er udnyttet til fulde, og der er mulighed for at sætte sit eget personlige præg.

I villaens 84 kvadratmeter store kælder finder du yderligere 4 disponible rum, der kan bruges som værelser el.lign. Desuden er der opført et mindre toilet og tekøkken. Alt i alt er kælderen med til give lidt ekstra kvadratmeter at udfolde sig på.

Til villaen hører også en 36 kvm carport, hvor bilen kan holde i tørvejr, mens der samtidig er mulighed for opbevaring af diverse småting. Endvidere er der opført et redskabsskur i holdbart og vedligeholdelsesfrit lærketræ og galvaniseret støttestolper. Boligen entreres til dagligt via carporten med adgang til husets lyse bryggers.

Haven er vestvendt og nem at holde, ligesom de tilhørerende terrasser. I haven har du ligeledes 2 store ældre birke- og bøgetræer der giver en følelse af lidt natur.

Vi glæder os til at vise dette fantastiske hjem frem. Kontakt Bo på 2021 0808 i dag og book en fremvisning!

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Bo Lynge

  • Indehaver, Ejendomsmægler
  • 21 20 08 08
  • Bo er Aalborg Mæglerens stifter, indehaver og daglige drivkraft. Han er 38 år og bor i eget hus i Gl. Hasseris. Han har mere end 18 års erfaring med ejendomshandel, heraf de seneste 14 år som mægler og siden sommeren 2012 som selvstændig ejendomsmægler. Bo er firmaets specialist på områder som projektsalg og liebhaveri og særligt området omkring Hasseris, har han en stor forkærlighed for. Her har han solgt boliger de sidste 13 år!. Han er først og fremmest Nordjyde og familiemenneske, og han værdsætter ydmyghed, arbejdsomhed og dedikation. Bo holder af, at løse den opgave, der er ekstremt vigtigt for dig: At komme fra et kapitel til et andet - på en tryg og fortrolig måde.