Solgt
Solgt

Enggårdsgade 4, Kærby, 9000 Aalborg

Så er det tid til at spærre øjnene godt op......

.... For en mulighed som denne kommer sjældent. Nu sælges denne smukke og hyggelige villa. Villaen henvender sig bredt til både det unge par, den lille familie, den enlige og til dem hvor børnene er flyttet hjemmefra. Huset her er den perfekte kombination af en villa, et rækkehus og en lejlighed - det er ikke for stort, det er ikke for småt og det kan lidt af det hele.

Til alt held er villaen beliggende i Kærby, som er populær blandt især børnefamilier, som i stort antal flytter hertil. Den korte afstand til Aalborg midtby og områdets folkeskole, som har et yderst godt ry, er blot et par af de ting, som bydelen kan byde på.

Allerede når man træder ind i villaen fornemmer man den hyggelige stemning - man har lyst til at være her og følelsen af at være hjemme kommer hurtigt i et hus som dette.

Fra flot hall med svungen trappe er der adgang til stuen, som er i åben forbindelse med køkken/alrum. Kombinationen af de gamle trægulve, brændeovnen, de murede vægge og de synlige bjælker, skaber en hyggelig stemning.

Køkkenet er adskilt fra alrummet med halvvæg, så man alligevel kan være lidt privat i køkkenet. Køkkenet er holdt i hvidt med træbordplade. Fra køkkenet er der nedgang til mindre bryggers med vaskesøjle. Herfra er der udgang til hyggelig terrasse.

Fra entréen er der adgang til husets store badeværelse med hjørnekar, bruseniche og godt med skabsplads.

Via den svungne trappe er der adgang til huset 1. sal, som består af godt repos samt soveværelse med walkin samt endnu et værelse.

Hyggelige gårdhave med både fliseterrasse, træterrasse samt græs. I haven er der desuden stort anvendeligt skur.

Tøv ikke med at bestille en fremvisning - ring til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.


  • Mai Møller

  • Butikschef, Ejendomsmægler
  • 25 53 49 94
  • Mai er vores butikschef på Hasseris kontoret. Hun er super skarp fagligt og har nærmest prøvet alt det, der er at prøve indenfor faget - Med sine 42 år har hun en god modenhed og livserfaring og hun har forlængst haft 15 års jubilæum i ejendomsmæglerbranchen. Mai har hele Storaalborg som sin "legeplads", men særligt salg af villaer i de respektive bydele i Aalborg er blandt spidskompetencerne. Også Støvring, hvor Mai er opvokset og stadig har en del familie, er et af fokusområderne. Mai er udpræget familiemenneske og det kommer til udtryk på mange måder. Hun elsker at tilbringe sin fritid sammen med familie og venner, men samtidig er hun typen, som vågner hver morgen og glæder sig til at komme på arbejde. Mai holder af dage, der ikke ens og værdsætter, at der er et hårdt stykke arbejde, der skal leveres.