Aalborgvej 304, 9362 Gandrup

SMUK, NY EJENDOM FRA 2015 MED NÆSTEN 500 KVM UDBYGNINGER - KUN 25 MIN FRA AALBORG!

EJENDOM FRA 2015 - moderne, lys og lækker

Lækker ejendom fra 2015 i naturskønne, men hverdagsvenlige Gandrup, hvor der allerede bor masser af legekammerater og mennesker i alle aldre, som hilser tilflyttere velkomne i et uforpligtende fællesskab, hvor der er masser af mulighed for selv at være med til at præge byens forenings- og fritidsliv.

Huset er stort og lyst - og der er tænk over detaljerne og funktionaliteten, så det er nemt at flytte ind med alt det, der - heldigvis - hører med til hverdagen i en børnefamilie.

Haven er solrig og dejligt nem, og så er der anlagt lækre terrasser, så der er plads til gæster og grillhygge - og til fredfyldte sommeraftener i hinandens selskab.

Indenfor fordeler kvadratmeterne sig på en stor hall med klædeligt lysindfald og fordelingsgang til køkken/alrum med akustikloft, indbygningsspots, lækre hvidevarer, masser af skabs- og bordplads, muret brændeovn og udgang til terrasse. Skøn opholdsstue med gode indretningsmuligheder, bryggers med masser af skabsplads, badeværelse og et stort, lyst værelse. På 1. sal åben repos, tre lækre værelser, walk-in-closet og et stort badeværelse med kar. Moderne, men hyggeligt og med en varm, indbydende atmosfære.

Huset er nemt at indrette, og de gedigne materialer og det veludførte håndværk betyder, at det hele kan tåle at blive brugt af både børn og voksne. Tidløs æstetik - så I sætter selv prikken over iet med møbler og farver.

Gode udbygninger - 453 kvadratmeter - og noget nær lige så mange anvendelsesmuligheder. Mulighed for et lille dyrehold, liberalt erhverv eller pladskrævende fritidsinteresser. 20 minutters kørsel til Aalborg og 10 minutter til Vodskov.
Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Bo Lynge

  • Indehaver & Ejendomsmægler
  • 21 20 08 08
  • Bo er en erfaren ejendomsmægler. Han er grundlægger af Aalborg Mægleren – og ihærdig, arbejdsom og fagligt ærekær. Bo er manifestet af jysk grundighed og oprigtig interesse; han står solidt plantet i sin faglighed, temmelig urokkelig på principperne, men alt andet, kan man snakke om. Det er sådan, han foretrækker det; Aalborg Mægleren er et personligt projekt; og hvis man leder efter et nyt hjem, eller skal sælge det, man har, så skal man mødes af et engageret menneske med mæglerkompetencer – ikke omvendt. Det første og største succeskriterium er køb og salg. Det er indiskutabelt, siger han, men ideen med Aalborg Mægleren var at skabe en virksomhed med overskud til at tænke proces og relationer ind i ejendomshandler. Sådan er det. Hver gang.