Nørholmsvej 210B, Nørholm, 9000 Aalborg

180 KVM LÆKKERBISKEN + 50 KVM UUNDVÆRLIG GARAGE

Her bor du i byen, men på landet. Postnummeret er 9000 Aalborg, men omkring dig får du frodige, grønne marker, skøn natur og græssende heste. Her forstummer al stress og jag og du vil nyde at restituere i disse smukke og idylliske rammer, efter en måske hård og krævende arbejdsdag. Samtidig er du blot 10 minutters kørsel fra storbyen Aalborg C, hvorfra alle behov kan dækkes - sagt på en anden måde, får du faktisk 2 i en her på Nørholmsvej 210b.

Du har nu mulighed for at få et sprit nyt hus, som er under opførelse af byggefirmaet KFS. Der opføres et KFS Retro som er et AllinONE projekt, hvilket betyder, at deres arkitekter tegner huset unikt til byggegrunden, alt imens deres dygtige og kvalitetsbevidste håndværkerteam bygger huset. Alt du selv skal gøre er at flytte ind – nemt og bekvemt.

Huset kommer til at indeholde hele 180 kvm med ca. 13 kvm hyggelig overdækket terrasse og derudover 50 kvm garage.


Velkommen indenfor:

Parker bilen i garagen og kom tørskoet ind i husets bryggers - eller byd gæsterne velkommen i entreen hvor man har et fantastisk kig hele vejen ned igennem huset.
Huset byder først på hele 4 gode værelser samt et badeværelse. Den oplagte børneafdeling kombineret med mulighed for kontor og gæsteværelse. Derudover en forældreafdeling med adgang til eget bad og stor skabsvæg.
Herefter samles vi alle i enden af huset - hjemmets hjerterum. Et fantastisk rummeligt køkkenalrum, med ovenlys vindue, højt til loftet og stor køkkenø fra Invita med plads til liv og glade dage. Når dagen er ved at være forbi er der også plads til at alle kan samles i dagligstuen og nyde roen, nyde kigget ud af de store vinduespartier og nyde tanken om at her, i det spritnye hjem, kan du bare nyde fremfor at yde!


Har du spørgsmål til projektet er du velkommen til at ringe på tlf. 2829 9271.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mette Pedersen

  • Ejendomsmægler
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette har erfaring med salg af alle boligtyper i Storaalborg, men dækker specielt områderne mod Øst. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag. Privat bor hun i hus i Frejlev med sin kæreste. I foråret 2020 kan Mette fejre sin 30 års fødselsdag og sit 7-års jubilæum i AM.