Nørholmsvej 210B, Nørholm, 9000 Aalborg

180 KVM LÆKKERBISKEN + 50 KVM UUNDVÆRLIG GARAGE

Her bor du i byen, men på landet. Postnummeret er 9000 Aalborg, men omkring dig får du frodige, grønne marker, skøn natur og græssende heste. Her forstummer al stress og jag og du vil nyde at restituere i disse smukke og idylliske rammer, efter en måske hård og krævende arbejdsdag. Samtidig er du blot 10 minutters kørsel fra storbyen Aalborg C, hvorfra alle behov kan dækkes - sagt på en anden måde, får du faktisk 2 i en her på Nørholmsvej 210b.

Du har nu mulighed for at få et sprit nyt hus, som er under opførelse af byggefirmaet KFS. Der opføres et KFS Retro som er et AllinONE projekt, hvilket betyder, at deres arkitekter tegner huset unikt til byggegrunden, alt imens deres dygtige og kvalitetsbevidste håndværkerteam bygger huset. Alt du selv skal gøre er at flytte ind – nemt og bekvemt.

Huset kommer til at indeholde hele 180 kvm med ca. 13 kvm hyggelig overdækket terrasse og derudover 50 kvm garage.


Velkommen indenfor:

Parker bilen i garagen og kom tørskoet ind i husets bryggers - eller byd gæsterne velkommen i entreen hvor man har et fantastisk kig hele vejen ned igennem huset.
Huset byder først på hele 4 gode værelser samt et badeværelse. Den oplagte børneafdeling kombineret med mulighed for kontor og gæsteværelse. Derudover en forældreafdeling med adgang til eget bad og stor skabsvæg.
Herefter samles vi alle i enden af huset - hjemmets hjerterum. Et fantastisk rummeligt køkkenalrum, med ovenlys vindue, højt til loftet og stor køkkenø fra Invita med plads til liv og glade dage. Når dagen er ved at være forbi er der også plads til at alle kan samles i dagligstuen og nyde roen, nyde kigget ud af de store vinduespartier og nyde tanken om at her, i det spritnye hjem, kan du bare nyde fremfor at yde!


Har du spørgsmål til projektet er du velkommen til at ringe på tlf. 25 53 49 94.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mai Hallberg Møller

  • Butikschef, Ejendomsmægler
  • 25 53 49 94
  • Mai er vores butikschef på Hasseris kontoret. Hun er super skarp fagligt og har nærmest prøvet alt det, der er at prøve indenfor faget - Med sine 42 år har hun en god modenhed og livserfaring og hun har forlængst haft 15 års jubilæum i ejendomsmæglerbranchen. Mai har hele Storaalborg som sin "legeplads", men særligt salg af villaer i de respektive bydele i Aalborg er blandt spidskompetencerne. Også Støvring, hvor Mai er opvokset og stadig har en del familie, er et af fokusområderne. Mai er udpræget familiemenneske og det kommer til udtryk på mange måder. Hun elsker at tilbringe sin fritid sammen med familie og venner, men samtidig er hun typen, som vågner hver morgen og glæder sig til at komme på arbejde. Mai holder af dage, der ikke ens og værdsætter, at der er et hårdt stykke arbejde, der skal leveres.