Rafns Alle 8, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

MAJESTÆTISK PRAGTEJENDOM MED PARKLIGNENDE HAVE I INDRE HASSERIS!

Forestil dig en forårsdag, hvor alle træer og buske er sprunget ud. Hvor folk smiler ekstra venligt til hinanden, og hvor solen skinner fra en klar, lyseblå himmel. Du kommer hjem fra arbejde eller måske en hyggelig dag i midtbyen ti minutters gang herfra. Og allerede inden du træder indenfor, bliver smilet på dine læber endnu bredere. For det er altid en særlig udsøgt at fornøjelse at komme hjem til denne pragtejendom på Rafns Alle.

Velkommen til Hasseris. Så enkelt kan det siges. I al beskedenhed er ejendommen her indbegrebet af alt det Hasseris er og kan. Læn dig tilbage og lad dig imponere af denne pragtfulde klassevilla.

Foran dig ser du nemlig resultatet af en stræbsom og perfektionistisk murermesters flittige indsats og dedikation til sit fag - helt tilbage dengang, hvor man virkelig kunne bygge huse! Boligen her er bygget til at imponere og begejstre - og gør det uden større besvær. Villaen er markant og signifikant og indgyder umiddelbar respekt fra første øjekast. Her er absolut intet overladt til tilfældighederne - det oplever du straks.

Beliggende på en af de vel nok bedste og mest eftertragtede placeringer i Indre Hasseris omkring Klostermarken, finder du denne imponerende luksusbolig. Boligen er placeret i herskabelige omgivelser på meget stor parklignende grund på knap 1.800 kvm med gode terrasser, grønne oaser og med tilhørende luksuriøst pool og sunbed område.

Ejendommen er placeret langt tilbage på grunden, hvilket både giver et markant udtryk samt skærmer dig fra den anelse trafik der kan følge med at bo så centralt i byen. Via elegant svungen sti ankommer du til det smukke indgangsparti til ejendommen. Du føres til hoveddøren, hvorfra du entrerer huset via den lækre hall. Her kan du i luksuriøse rammer byde dine gæster velkommen. Straks du træder ind får du en forsmag på hvad du har i vente...!

Boligen har så mange facetter at det næsten ikke lader sig gøre at beskrive dem indenfor de forholdsvist snævre begrænsninger vi er underlagt i denne salgsopstilling. Føler du dig inspireret af billeder og tekst, er det eneste rigtige derfor at kontakte os og opleve den fantastiske bolig ved selvsyn.

Indehaver Bo Lynge står klar til at give dig en boligoplevelse i særklasse. Kontakt ham for en fremvisning på 2120 0808Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Bo Lynge

  • Indehaver & Ejendomsmægler
  • 21 20 08 08
  • Bo er en erfaren ejendomsmægler. Han er grundlægger af Aalborg Mægleren – og ihærdig, arbejdsom og fagligt ærekær. Bo er manifestet af jysk grundighed og oprigtig interesse; han står solidt plantet i sin faglighed, temmelig urokkelig på principperne, men alt andet, kan man snakke om. Det er sådan, han foretrækker det; Aalborg Mægleren er et personligt projekt; og hvis man leder efter et nyt hjem, eller skal sælge det, man har, så skal man mødes af et engageret menneske med mæglerkompetencer – ikke omvendt. Det første og største succeskriterium er køb og salg. Det er indiskutabelt, siger han, men ideen med Aalborg Mægleren var at skabe en virksomhed med overskud til at tænke proces og relationer ind i ejendomshandler. Sådan er det. Hver gang.