Bejsebakkevej 66, v/ Aalborg Zoo, 9000 Aalborg

DØDSBO TIL GENNENRENOVERING!

Her er muligheden for at nyindrette dit helt eget enderækkehus midt i skoven. Du skal forvente at renovere boligen for 500.000.
Arkitekturen er ikke så kantet, og der er masser af atmosfære indlejret i det ellers tidsløse og lyse rækkehus, som ligger helt rigtigt. Bynært, men idyllisk. Der er udsigt ud over trækronerne og en fin lille have, hvor der er plads - men ikke for meget. Træterrassen er hævet og uforstyrret - og I kan med sindsro tage plads og nyde sommeren, for der er ikke megen vedligehold forbundet med grunden.

Bejsebakken ligger i den sydlige del af Aalborg - og der er både dagligvarebutikker, skole, pasningsordninger og slentreafstand til Mølleparken. Der er offentlig transport lige uden for døren, og så bor her mennesker i alle aldre. Nabolaget er fredfyldt og hyggeligt, og det er godt at vide, at man ikke skal cykle langt, for at være i centrum af det hele. Rækkehuset er velholdt og alt fremstår tidssvarende og gedigent.

Kvadratmeterne fordeler sig på en god entré, et velindrettet køkken med kvalitetshvidevarer og flot inventar, lys og rummelig spise- og opholdsstue med gode indretningsmuligheder og udgang til terrasse, charmerende toilet og et lyst værelse. I lys og anvendelig underetage gode disponible rum - værelser - og et lækkert badeværelse med vaskefaciliteter. Lyse trægulve, hvidmalede vægge og lofter og tidsløst inventar.

Det er nemt at indrette sig både komfortabelt og smukt i boligen, som i øvrigt er den sidste i rækken og deraf har en skøn, uforstyrret fornemmelse. Hyggelig lille have, hvor græsset lige skal slås - her er der mulighed for at sætte eget præg på rammerne. Fantastisk terrasse - badet i sol, når den er fremme. Fine parkeringsmuligheder ved boligen.

Ring allerede i dag for fremvisning til Indehaver Bo Lynge på 21200808


Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.