Svenstrupvej 40, 9200 Aalborg SV

Uovertruffen villa med en grund som sjældent er set tilsvarende……. Liebhaveri når det er bedst..

Har du længe ledt efter den perfekt beliggende liebhaverejendom og en bolig, der oser af kvalitet, så kan jeg med ro i sindet sige: NU BEHØVER DU IKKE LEDE LÆNGERE……

Jeg har været mægler i snart 20 år og har set virkelig mange smukke ejendomme, men allerede når man ankommer til den imponerende indkørsel, så ved man, at man har noget særligt i vente - denne ejendom er intet mindre end fantastisk.

I kommer aldrig til at mangle plads - hverken ude eller inde, og den imponerende ejendom ligger smukt og privat placeret. Huset er opført i velvalgte kvalitetsmaterialer - og den harmoniske æstetik og det klædelige lysindfald i alle rum, får det hele til at føles som et hus, der hurtigt bliver et hjem. Overalt hvor man kigger ud er der udsigt til skøn natur - det er noget helt særligt.

Kvadratmeterne fordeler sig på entré og hall, et lækkert køkken fra Svane - veludstyret og velindrettet: masser af skabsplads, lækre kvalitets hvidevarer og stor spiseplads. Her er plads til hele familien og lidt mere til - om sommeren er der mulighed for at åbne op til den flotte og solrige terrasse. Fra køkkenet er der også adgang til viktualierrum samt skønt kontor.

Et par trin op til dejlig stue med muret pejs, smukke trægulve og direkte udgang til lækker hævet træterrasse.

Fantastisk forældreafdeling med masser af skabsplads og udgang til eksklusivt badeværelse med både brus og kar.

I den modsatte ende af huset er der adgang til bryggers, lækkert badeværelse med brus samt 3 store børneværelser med direkte udgang til terrassen. Ovenlys flere steder i huset. Alt smukt og indbydende, men også funktionelt, så huset kan tåle at blive brugt - og så man har lyst.

Fra huset er der adgang til stor garage med el-port på ikke mindre end 71 kvm. Her er masser af plads og masser af skabe.

Ejendommen ligger tæt på både Frejlev, City Syd og Svenstrup, hvor der er masser af indkøbsmuligheder.

I beskrivelsen af denne bolig kunne jeg fortsætte længe, men kære køber - jeg vil lade billederne tale for sig selv.


For fremvisning ring til Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mai Hallberg Møller

  • Indehaver & Ejendomsmægler
  • 25 53 49 94
  • Man forestiller sig ikke rigtigt, at Mai er sådan en, der har klatret rundt i træerne dybt inde i Rold Skov, men det har hun. Hun er født og opvokset i Støvring og har stadig tilknytning til byen. Hendes forældre bor her – i et velvalgt rækkehus, som Mai (selvfølgelig) solgte dem for år tilbage, så både Støvring og omegn betragter Mai som sin hjemegn, selvom hun i dag er bosat i Aalborg. Hun er en dygtig – og erfaren – mægler, der i sin fritid er et udpræget familiemenneske, og selvom hun elsker at komme rundt på egnen og bruger både byen og naturen meget, så ved hun præcis, hvordan hjemlig hygge føles – og hvilke kvadratmeter der egner sig til den slags. Mai er mild – men også insisterende og ihærdig.