ERFAREN EJENDOMSMÆGLER SØGES

Erfaren ejendomsmægler søges til vores butik i Vejgaard

Hos Aalborg Mægleren udvider og udvikler vi os hele tiden. Vi søger derfor en uddannet, selvstændig og erfaren mægler med kendskab til den østlige del af Aalborg. For den helt rigtige kandidat kan der blive tale om tilbud om medejerskab af butikken i Vejgaard.

Det er et krav, at du er uddannet ejendomsmægler samt at du kan levere en professionel og engageret indsats, hvor kunden er i centrum.

Du skal være dygtig til at administrere dine arbejdsopgaver, kunne arbejde målrettet og selvstændigt med både salgs- og vurderingsopgaver og samtidig indgå i vores team af dygtige medarbejdere – alt med stor energi og godt humør.

Og så er din evne til at skabe kontakt og kommunikere tillidsvækkende med vores kunder naturligvis en selvfølge.

Vi forventer, at du kan dokumentere gode resultater og at du er en god relationsskaber med et solidt netværk.

Du vil få 11 engagerede kolleger, som har været i branchen i mange år. Vi er som kolleger meget forskellige, hvilket vi tror på er med til at gøre vores arbejdsplads til noget helt unikt.

Har ovennævnte vakt din interesse, og ønsker du at være en del af vores succes, så send din ansøgning og dit cv til indehaver Bo Lynge på: bl@ambolig.dk

Alle ansøgninger og henvendelser vil selvfølgelig blive behandlet med fuld diskretion. Du er også velkommen til at kontakte indehaver Bo Lynge på tlf. 2120 0808 eller bl@ambolig.dk

Vi venter gerne på den rette ansøger.