Luk fuldskærm

SPÆNDENDE OG UTRADITIONEL CITYLEJLIGHED - HER BOR DU I PLETTEN AF CENTRUM

Perfekt beliggende lejlighed i absolut centrum.

Mange mennesker elsker at bo i centrum og have alle mulighederne lige for fødderne af en. Denne her lejlighed er ingen undtagelse, alt ligger indenfor en radius på 100 meter.
Det pulsende shopping liv, hvor alle indkøbsmuligheder er til stede. Det er let og bekvemt uanset hvilke behov du føler træng til at dække. Du skal ikke vente på taxa på vej hjem fra byen, om bussen kommer til tiden, er også lige meget da du kan gå rundt til det meste.

Det er virkeligheden, hvis du lejer denne lejlighed!

Velkommen ind til denne fantastiske lejlighed, hvor hygge og super flotte detaljer beskriver det hele. De synlige bjælker er gennemgående i hele lejligheden og intet er overladt til tilfældigheden. En entre, hvor soveværelse og bad er de 2 første rum du møder. Badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler og med super lysindfald. Lige frem kommer du ind i køkken og stue, hvor der også er trappe op til hems. Hele lejligheden er gennemført, og i stand sat med utroligt højt kvalitetsniveau.

På 4. sal får du den charmerende udsigt over byens tage, du får lys og liv og du får fred og ro fra det hektiske og pulserende byliv nedenfor din hoveddør. Lad roen hvile sig og nyd denne fantastiske lejlighed i hjertet af Aalborg.

Aconto dækker vand og varme. EL betales direkte til forsyningsselskab.

LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DETTE LEJEMÅL


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


KONTAKT MIG