Luk fuldskærm

MODERNE OG STOR LEJLIGHED I ABSOLUT CENTRUM

Ønsker du at bo helt centralt i Aalborg, gaden hvor de lækre restauranter og caféer ligger og gågadens pulserende liv leves, så er Vesterå 22, 3. sal en oplagt mulighed. Havnemiljøet blomstrer i disse dage og det ene event efter det andet bliver holdt ved vandet, som trækker et hav af mennesker til. Koncerter, store krydstogtskibe ankommer, senest Tall Ship Race og man kan blive ved med at nævne ting som sker få hundrede meter fra en.

Forestil dig hvor let og bekvemt det er at uanset hvilket behov du føler trang til at dække, så nås det indenfor 100 meter fra din bopæl. Forestil dig, hvor let det er at komme hjem fra dine byture, når andre forgæves står i kø efter en taxa som ikke findes. Forestil dig aldrig at skulle bekymre dig om, hvorvidt bussen mon kører - og om den kører til døren ved dit aktuelle bestemmelsessted - du er indifferent - det tager dig kortere tid at spadsere derhen end at finde en tyver i lommen. Dette er definitionen af Aalborg, et sammensurium og overflødighedshorn af shopping, kultur, gastronomi, sport, arkitektur. Velkommen til orkanens øje, metropolen.

Velkommen: Ved første øjekast, når man træder ind, ser man en helt fantastisk nærmest herskabelig lejlighed med utrolig højt til loftet og flotte lofter med indbygget spots. En lille fin entre giver adgang til 1. værelse og lejlighedens stue som er lys og dejlig, med plads til at danne rammerne for hyggelige mad eller film aftener med familien eller vennerne. Her er der adgang til køkkenet, så man nemt kan lave mad og anrette i stuen. Herfra er der også adgang til badeværelset med bruseniche. I forlængelse af stuen gennem fordelingsgang, er der adgang til yderligere to værelser. Rumfornemmelsen er helt i top med højt til loftet og mulighed for etablering af gode opbevaringsløsninger. Denne lejlighed er det oplagte hjem som delelejelighed, for de unge studerende, eller livsnyderen der trives bedst ved at være en del af det hele, alt det som byen er, og som værdsætter super korte afstande til alle væsentlige faciliteter.. Aconto dækker vand og varme. EL betales direkte til forsyningsselskab.

LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DETTE LEJEMÅL


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


KONTAKT MIG