AALBORG MÆGLEREN UDLEJNING

Find lejlighed i Aalborg

Leder du efter en lejlighed i Aalborg, eller går du med tanker om at flytte til Aalborg? Hos AMbolig har vi fine lejligheder til leje i og omkring Aalborg. Uanset om du skal flytte selv eller sammen med bofæller, har vi et stort udvalg af lejligheder med rummelige værelser og kvadratmeter, der er godt udnyttet, så du har rigeligt med at plads at boltre dig på.

Her har du mulighed for indrette lejligheden, som du og din roomie ønsker det. Læs mere om vores fantastiske lejligheder i Aalborg herunder.

Få en dejlig lejlighed centralt i Aalborg

Hvis du ønsker en skøn lejlighed i indre Aalborg, så er du kommet til det rigtige sted. Hos AMbolig har vi et stort udvalg af fine lejligheder til leje centralt i Aalborg tæt på et pulserende byliv og en dejlig stemning.

Her kan du leje skønne lejligheder i eftertragtede områder med kort afstand til hyggelige cafeer og masser af butikker, hvor du nemt kan få en hel dag til at gå. Ligeledes er der en lang række indkøbsmuligheder, så du har alt tæt på.

Se lejligheder i Nørresundby tæt på Aalborg

Nu kan du bo tæt på Aalborg på den anden side af Limfjordsbroen i charmerende Nørresundby. Her får du mulighed for at finde lejligheder tæt på Aalborg centrum, mens du bor i rolige omgivelser lidt væk fra byen og tæt på indkøbsmuligheder.

Lejlighederne er charmerende og med rummelige værelser og plads til flot personlig indretning. AMbolig tilbyder mellem to til tre-værelses lejligheder på 71 til 135 kvadratmeter med smukke og unikke detaljer. Derudover er flere af vores lejligheder i Aalborg opført i historiske bygninger lige ved Nørresundby Torv, der giver lejlighederne en vis charme.

De er udstyret med et stort køkken-alrum, fine materialer og flotte hvidevarer som opvaskemaskine. Der er også dejligt højt til loftet. Badeværelserne har en stor bruseniche og vaskesøjle. Derudover er der et rummeligt soveværelse med fine detaljer som indbygget skabsplads.

Lejlighederne i Nørresundby lige ved Aalborg er velegnet til par, et par venner eller til at bo alene. Ligeledes kan du nemt og hurtigt tage turen over Limfjordsbroen på 15 minutter, hvis du ønsker at tage en tur ned gennem Aalborgs gågade.

Find lejligheder i Aalborg med husdyr tilladt

Hvis du har kæledyr, så ved du godt, hvor svært det kan være at finde en lejlighed, hvor husdyr er tilladt. Måske har du prøvet at klikke ind på den perfekte lejlighed med den ønskede beliggenhed, men så scroller du ned, og der står “husdyr ikke tilladt” igen.

Dette behøver du ikke bekymre dig om mere. Hos AMbolig tilbyder vi lejligheder i både Aalborg og Nørresundby, hvor vi byder både dig og dit kæledyr er velkommen. Her kan du have et kæledyr, der vejer op til 5 kilo. Der er også fine grønne områder i nærheden, så du nemt kan gå ture med din lille hund.

Lej en lejlighed i Aalborg

Har du set en skøn lejlighed i Aalborg på vores hjemmeside, du ønsker at leje? Så klik på lejemålet. Her finder du den rette information. Har du yderligere spørgsmål, som du gerne vil have svar på, kan du også sagtens kontakte os både telefonisk og på mail.

På vores hjemmeside kan du også finde ejerlejligheder til salg, hvis du ønsker at købe en lejlighed i Aalborg og omegn i stedet for at leje. Hos AMbolig tilbyder vi altid den bedste service, hvad enten du ønsker at sælge, leje eller købe bolig.

Ønsker du at købe en lejlighed i Aalborg, men du kan ikke finde den rette lejlighed, så kan du med fordel tilmelde dig vores køberkartotek. Hos AMbolig har vi et hold dygtige mæglere, der holder dig ajourført, og sender dig tilbud på ejerlejligheder, så snart vi får en, der matcher dine ønskede kriterier.

Oplev den skønne atmosfære i Aalborg

Når du flytter i lejlighed i Aalborg, får du ikke kun en lækker lejlighed med skøn beliggenhed. Du opdager hurtigt, at Aalborg har meget mere at byde på end bare en hyggelig by. Her kan du nemlig opleve følgende:

  • Det årlige Aalborg Karneval med en masse festglade mennesker, der vandrer gennem byen.
  • Et pulserende byliv i Aalborg med den velkendte festgade Jomfru Ane Gade, der tiltrækker mange mennesker hver weekend.

Aalborg er en fantastisk by med skønne lejligheder i og tæt på byen med en lang række butikker, restauranter og cafeer, der er værd at besøge. Her kan du tage på en hyggelig shoppetur eller tage på en cafetur med nogle venner.

Få lejlighed i Aalborg tæt på natur og parker

Hvis du lejer en lejlighed I Aalborg, får du alle dine ønsker opfyldt. Her er både:

  • Et raskt byliv
  • Gode transportmuligheder
  • Tæt på smuk natur
  • Fine parker.

Her kan du nemt tage en gåtur ned i en nærliggende park som Jomfru Ane Parken, der ligger ved Aalborgs Havnefront og Havnebadet. Du kan du også besøge Kildeparken, som er Aalborgs ældste park med smukke grønne områder. Du kan også gå en hyggelig tur med musik i ørene eller sammen med venner. Ligeledes er parkerne gode til at løbe en frisk tur.