Luk fuldskærm Solgt

HER BOR DU I BYEN - MEN FØLER DU BOR PÅ LANDET..


Når du kigger ud af dit vinduer, føler du, at du står i stuen på en landejendom. Dit øje skuer udover åbne marker, men realiteten er at du befinder dig midt i Gl. Hasseris, byens bedste villakvarter, blot få kilometer fra Aalborg C.

Det lyder skørt men den er god nok. Som et af de ganske få huse i byen får du nemlig her på Æblevangen højt til himlen, masser af lys og luft og nærmest statsgaranti for at hilse på Mikkel ræv mindst en gang om ugen.

Vi udbyder her en perfekt familievilla i et plan på super attraktiv adresse, på en vej med masser af børn. Her kommer der ikke til at mangle legekammerater.

Villaen er af nuværende ejer nænsomt moderniseret siden dennes overtagelse. Indretningen er nytænkt og derfor vil du opleve en særdeles funktionel og moderne indretning med et absolut minimum af spildplads. Boligen fremstår fuldstændig indflytningsklar og er således klar til at byde en ny familie velkommen.

Villaen ligger på en meget nem og overskuelig grund med en dejlig baghave med masser af plads til liv og leg, både for voksne og børn.

VELKOMMEN INDENFOR:
Boligen byder velkommen i stor og rummelig entre, hvorfra der er adgang til fordelingsgang. Super lækker forældreafdeling med stort soveværelse og Walk-in samt adgang til nyt luksuriøs badeværelse. I denne afdeling desuden fint værelse der fungerer som kontor eller det tredje børneværelse/gæsteværelse. I den anden ende af fordelingsgangen finder du to fine børneværelser og super nyt eksklusivt badeværelse, der fungerer som kombineret børnebadeværelse og gæstetoilet.

Stort lækkert Svanekøkken i blandt andet massive egetræs lamelfronter på den store køkken Ø som samtidig skaber et hyggeligt miljø ud mod spisestuen. I køkkenet finder du alt i hårde hvidevarer fra 2019. I forlængelse af køkkenet finder du den store vinkelstue som er perfekt opdelt i henoldsvis spise stue og opholdsstue. Her er kig udover den fine, ældre og charmerende have samt de åbne vidder.

Til Villaen hører fin, mindre garage..

Kontakt Bo Lynge på 21200808 for en fremvisning allerede i dag..
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING