Få en gratis og uforpligtende 
vurdering af din bolig.


Overvejer du et salg eller er du nysgerrig på værdien af din bolig?

Lad os komme forbi til en uformel snak omkring din bolig og hvad du vil kunne forvente af salgspris i det nuværende marked.Vi har mange års erfaring med salg af ejendomme i Aalborg og omegn og kan hurtigt give dig et klart billede af, hvad der gør netop din bolig interessant for potentielle købere. 

...Og om du lige har støvsuget eller slået græsset gør ikke så meget. :) Udfyld formularen, skriv en mail eller ring til os. 

De bedste hilsner
Mai og Bo

Bestil gratis salgsvurdering af din bolig
Bo Lynge

Indehaver & Ejendomsmægler

+45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk

Bo Lynge


Mai Hallberg Møller

Indehaver & Ejendomsmægler

+45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dk

Mai Hallberg MøllerSådan præsenterer vi din bolig på sociale medier

Herunder kan du se et eksempel på en boligpræsentation på de sociale medier. Vi har mere end 15.000 aktive følgere på både Facebook og Instagram.Få en gratis salgsvurdering og sælg dit hus eller lejlighed i Aalborg

Går du med tanker om at sælge din bolig i Aalborg eller omegn? Men er du ikke helt sikker på, at det er det rette at gøre? I så fald bør du lægge ud med en gratis salgsvurdering - og her står vi altid klar til at hjælpe, hvorfor du er hjertens velkommen til at kontakte os.

For mange er det salgsvurderingen, der gør udslaget for, om de vil sælge eller ej. Det skyldes, at de fleste selv har en pris i tankerne forud for et salg, og stemmer en vurdering overens med denne, kan det være udslagsgivende for, at boligen sættes til salg.

Hvis du har svært ved at gøre op med dig selv, om et boligsalg er den rette løsning, bør du derfor lægge ud med at lade os give en gratis salgsvurdering af din bolig, da det kan hjælpe i forbindelse med din beslutningsproces. 

Sådan laver vi den endelige salgsvurdering af din bolig i Aalborg

Når du vil sælge dit hus i Aalborg og bestiller en salgsvurdering hos os, kommer vores ejendomsmægler ud og gennemgår din bolig. Efter gennemgangen tager vi sammen en dialog om, hvilke forventninger du har til både vurderingen og den eventuelle salgsproces.

Som led i salgsvurderingen skal vi foruden en gennemgang af din bolig bruge en række dokumenter til at beregne boligens udbudspris. Det kan f.eks. være en oversigt over restgæld, pantebreve, BBR-ejermeddelelse og andre relevante papirer.

Når vi har fået indsigt i disse, kommer vi med en samlet beregning på, hvilken pris din bolig kan sættes på markedet til, samt hvilket salgsudbytte du som udgangspunkt kan få.

Sælg din bolig i Aalborg

At sælge en bolig i Aalborg kræver således en tilpasset tilgang baseret på indsigt og ekspertise. Vores teams specialiserer sig netop i at sælge boliger og huse i Aalborg, og vi forstår, at hvert hjem har sin egen historie og værdi, og vores mål er at fremhæve disse unikke kvaliteter i salgsprocessen.

For at sikre at du får den bedst mulige pris for dit hjem, tilbyder vi derfor ikke kun en gratis salgsvurdering i Aalborg - vi tilbyder en utroligt grundig, gratis salgsvurdering. Denne salgsvurdering er afgørende for at fastsætte en konkurrencedygtig og realistisk pris, og vores erfarne mæglere vil derfor analysere markedstendenser og sammenligne lignende ejendomme for at give dig så præcis en salgsvurdering som muligt.

Lad Aalborg Mægleren hjælpe dig med at finde dit nye hus

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standardprocedurer. Vi er alternativt og innovativt tænkende, og vi er først og fremmest drevet af at skrue netop den løsning sammen, der sælger din bolig bedst. Vi er en 100 % privatejet virksomhed, helt fri af kæder og bindinger, og vi rådgiver dig altid ud fra ”bedste match princippet,” da vi ingen forpligtelser eller returkommissionsaftaler har.

Derfor kan vi også tilbyde dig en gratis salgsvurdering, hvis du overvejer at sælge dit hus i Aalborg - alt du skal gøre er at indtaste dine oplysninger i skemaet øverst på siden. Du er også velkommen til at kontakte os direkte på telefon alle ugens dage fra kl. 10-16.

Du er ikke forpligtet til noget

Det kan være en stor beslutning at sælge sin bolig i Aalborg. Derfor ønsker vi ikke at binde nogen til noget, hvis de går med salgstanker. Lader du os om at lave en gratis salgsvurdering, vil du derfor ikke være forpligtet til at gå videre med det, hvis du ikke ønsker dette.

Du har derfor ingen risiko ved at få vurderet din bolig i eller nær Aalborg af os. Går du med salgstanker, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os, da vi i fællesskab kan finde den rette løsning for dig.