UDTALELSER

VORES KUNDER ER I CENTRUM

Vi er drevet af at hjælpe ambitiøse boligsælgere, der reelt ønsker og har brug for en dygtig mægler, og som ved at pris og kvalitet går hånd i hånd. Vi værdsætter friheden til at tage netop de opgaver, som vi er bedst til, og dem som vi synes er VIRKELIG spændende og pænt nej tak til dem, hvor vi enten ikke er bedste mand på bolden eller det ikke kilder i maven.

Kerneværdierne er nordjysk købmandskab, jordbundethed og en ydmyg tilgang til den omstændighed, at vi lever af at forestå den største økonomiske disposition i et menneskes liv – nemlig en ejendomshandel.

Vi er den personlige, tilstedeværende mægler, der faktisk gerne vil tale med dig. Vi betragter det som et privilegium at betjene dig - det er det, som vi er her for - og boligsalg er ikke noget, du skal nøjes med at selvbetjene dig til! Med mere end samlet 40 års erfaring i branchen, har vi et solidt fodfæste og en udpræget erfaring - og det er derfor, at vi ved at alle finder hjem, når de handler hos os.

Aalborg mægleren personale


KUNDERNE FORTÆLLER

VI KAN KUN ANBEFALE ANDRE, DER GÅR MED TANKER OM BOLIGSALG, AT TAGE FAT I AALBORG MÆGLEREN
SÆLGER AF KASSANDRAVEJ 15E, 9210 AALBORG SØ

"Vi kan trygt anbefale Morten. Salgsprocessen tog cirka 3 måneder og vi har hele vejen igennem følt os informeret omkring interesserede og fremvisninger via et højt informationsniveau. Det var vores første salg af fast ejendom, så det var rart at kunne få en forklaring på hvad vi skulle være opmærksomme på. Vi kontaktede også 2 andre mæglere i processen, men vi valgte at gå med Morten da han virkede mest tillidsvækkende. Vi kan kun anbefale andre, der går med tanker om boligsalg, at tage fat i Aalborg Mægleren og Morten Vingaard.”

CHRISTINE & TROELS

VI HAR IGENNEM HELE FORLØBET FØLT OS GODT BEHANDLET.
SÆLGER AF ØSTRE HAVNEGADE 44, ST. TH., 9000 AALBORG

"Aalborg Mægleren har solgt vores lejlighed på ca. en mdr. Der blev sat en skarp pris, der gjorde der var en del fremvisninger. Vi har igennem hele forløbet følt os godt behandlet. Der var altid tid til at svare på de spørgsmål vi havde. Gennem hele forløbet har de været super professionelle, og vi har haft et meget behageligt samarbejde med positive og kompetente medarbejdere. Vi kan varmt anbefale Aalborg Mægleren."

GHITA & BERTIL 

JEG KAN KUN ANBEFALE AALBORG MÆGLEREN
SÆLGER AF VESTERBRO 19B, 1 tv., 9000 AALBORG

"Stort tak til Morten, for at have solgt min lejlighed på Vesterbro, allerede efter første fremvisning! Det overgik alle mine forventninger. Morten har været meget professionel, realistisk og ordentlig med salget af min lejlighed, der overgik til Aalborg Mægleren fra anden mægler. Morten og teamet bag har gjort sig umage hele vejen igennem, lige fra gennemført salgsopstilling, til hurtig og smertefri forhandling med køber og ikke mindst ved overdragelsen. Jeg kan kun anbefale Aalborg Mægleren - de er top professionelle og virkelig dygtige!" 

BENEDIKTE

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING
VI OPLEVEDE EN KOMPETENT OG FORSTÅENDE SPARRINGSPARTNER
SÆLGER AF HERMAN BANGS VEJ 5, 9200 AALBORG SV

“Det var en stor fornøjelse at samarbejde med Aalborg Mægleren ifm. vores hussalg. Vi oplevede en kompetent og forstående sparringspartner, der havde fokus på os som kunde. Vi blev løbende orienteret omkring fremvisninger og havde en positiv dialog hele vejen igennem. Vi kan klart anbefale andre at kontakte Aalborg Mægleren for en hurtig og professionel handel.”

MARIANNE & STEEN

KÆMPE ANBEFALING!
SÆLGER AF LUNEKROGEN 4, 9200 AALBORG SV

“Kæmpe anbefaling! Hele teamet bag Aalborg mægleren, fortjener en kæmpe tak. Mange fremvisninger, altid tilbagemelding og løbende opdatering. Vi havde andre mæglere ude og kigge vores hus, MEN vores mavefornemmelse sagde Aalborg mægleren. Her brugte man ikke det at træde på andre mæglere, fremvisning af statistikker osv. Nej, her får man ærlige, jordnære mæglere som alle gør en kæmpe indsats for at få solgt dit hjem og delagtiggøre dig i processen. Stor tak!”

JEANETTE & CHRISTOPHER

HURTIGT OG KOMPETENT SALG AF VORES LYSTEJENDOM
SÆLGER AF NIBEVEJ 62, 9200 AALBORG SV

“Da vi skulle sætte vores ejendom til salg fik vi projektet vurderet af 3 ejendomsmæglere. To af disse mæglere mente at projektet kunne tage 12 mdr. inden det blev solgt og at vi kunne forvente et moderat afslag i salgsprisen. Vi valgte Aalborg mægleren ud fra en god pris og tilbuddet om en aktiv salgsproces. Bo Lynge satte det hele på skinner, og efter 2 fremvisninger og inden 2 mdr. efter at lystejendommen blev sat til salg var den solgt! For os har hele processen været i trygge hænder og vi er taknemmelige for at valget faldt på Aalborg mægleren.”

JYTTE & EBBE

VIS FLERE UDTALELSER