Luk fuldskærm NYHED

YDERST SJÆLDENT UDBUDT EJERLEJLIGHED I BLEGDALSPARKEN!


Endelig er der en.. En af de meget få og eftertragtede, store udsigtslejligheder, i super populære og eftertragtede Blegdalsparken.

Der er tale om en af de allerbedste og mest populære lejlighedstyper i hele bebyggelsen, da du her får opfyldt vel nærmest alle kriterier.

Ejendommen ligger nærmest perfekt på blind stikvej uden gennemgående trafik i det uhyre populære Blegdalsparken med en perfekt orientering i forhold til sol.

Området er trygt og kvarteret er blandt de mest populære i Aalborgs bedste bydel, Hasseris. Her kommer du til at bo med både skov og Zoologisk have som nabo, du har let til indkøb i de mange specialbutikker i Hasseris Bymidte og byens bedste skole, Stolpedalsskolen, ligger en lille gåtur på 2 minutter væk. Du er endvidere tæt på Kridtgraven, midtbyen mv. som nås på gåben, via bus, som nærmest holder udenfor døren, eller en kort cykeltur.

Lejligheden byder på et hav af detaljer og har en høj grad af WOW faktor - Nyd blandt andet godt af:

- Placering højt med fremragende panoramaudsigt, men dog blot trapper til 2. sal
- Betagende udsigt til Limfjorden samt over de åbne, grønne fællesarealer i ejerforeningen.
- Gæstelejlighed med soverum og badeværelse i kælderetagen (ikke boligareal/ikke godkendt til natophold)
- Pulterrum i kælderen - perfekt til opbevaring.
- Fin, indbygget altan som er privat opg fungerer reelt som en slags sommerstue.
- Lave fællesudgifter og yderst velholdt ejendom.
- Trygge og rolige omgivelser med søde naboer, der ikke flytter, når de først er kommet til.
- Privat brugsret til egen carport

Indretningen er moderne og smart. Boligen byder velkommen i rummelig entre, hvorfra der er fordeling til hele lejligheden. Her er plads til at byde dine gæster velkommen og befri dem for deres overtøj. Fra entreen er der adgang til lille, men vigtigt, gæstetoilet med vask. Smukt, nyt HTH spisekøkken i mørke trælamel fronter med plads til 2-4 spisende - LÆKKERT! Herfra udgang til dejlig altan.
Køkkenet er udformet i højkvalitets elementer og apteret med alt hvad du har behov for i kvalitets hvidevarer. Stort soveværelse med fransk altan, hvor du kan trække frisk morgenluft blot ved at åbne terassedøren på klem. Super fint, helt nyrenoveret mindre badeværelse - langt over gennemsnittet for lignende lejligheder. 2-delt stuemiljø med to rigtig gode rum, der indbyder til en naturlig inddeling i henholdsvis spisestue og opholdsstue.
Mangler du et værelse kan du med fordel lade den mindste stue indrettew til soverum/børneværelse. Den største stue er rigeligt stor til at den kan anvendes til både spisestue op opholdsstue. Den store stue har pejs/brændeovn samt den mest fantastiske udsigt - Dette rum vil helt naturligt blive dit foretrukne hjerterum. Fra Stuen er der adgang til den store altan, der indbyder til solbadning, grillaftener og måske en middagslur.

Kontakt Ejendomsmægler Bo Lynge allerede i dag på 21200808 for en fremvisning af denne skønne lejlighed.
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING