Luk fuldskærm NYHED

Uovertruffen kvalitetsvilla med fantastisk beliggenhed - man føler næsten at man bor i en skov


Modernistisk elegance, fremsynet indretning, kompromisløs kræsenhed og en nærmest absurd detaljerigdom og kreativitet.

Ja, superlativerne står nærmest i kø, når denne klassevilla skal beskrives. Det ligger næsten forudsætningsvis, at det ikke til fulde lader sig gøre at beskrive og definere i ord, men derimod skal opleves ved selvsyn. Må vi derfor anbefale at du bestiller en fremvisning og lader dig fortrylle og begejstre?

I den super populære og eftertragtede Aalborg bydel Gug ligger denne smukke og markante pragtvilla, hvor der er kælet for selv de mindste detaljer. Villaen ligger helt ideelt, let tilbagetrukket og direkte op mod et bredt "læbælte" af træer, så man, når man sidder på terrassen, får fornemmelsen af at være ude midt i skoven.

Gennem de senere år er området omkring Elektravej blevet et af de mest populære steder, når man ønsker at bosætte sig i Gug - og det forstår man godt. Det er spækket med smukke nybyggede villaer og der er masser af legekammerater på vejen. Området har et fantastisk stisystem, så børnene sikkert kan transportere sig selv til skole. Der er kort afstand til supersygehuset, universitet, indkøbsmuligheder samt Lundby Krat, som indbyder til lange gåture, mountainbiketure mv.

Huset er opført på en såkaldt sokkelgrund, men man har i grundejerforeningen valgt at dele fællesarealet mellem husene, så man får råderet over et større areal end ens egen grund, så man får en større have.  Enhver kan se fordelene heri - du får glæden af en stor have, uden at du skal holde den og betale grundskyld af den.

Husets indre er et sandt stilstudie i moderne arkitektur, indretning, møblering og "Modern living". Det henvender sig til den kræsne og kvalitetsbevidste køber, der med en travl og hektisk hverdag er fuldt ud bevidst om vigtigheden af at have et topmoderne hjem, der stiller ingen eller kun ganske få krav til indsats og vedligehold. Det får man så absolut her - så med adresse på Elektravej får du mulighed for at dedikere dig til karriere, familieliv, venner og fritidsinteresser.

Er du klar på at få en oplevelse der siger spar to, så står vi klar med nøglen. Men pas på, huset her forfører og du skal indstille dig på, at hvis du åbner døren på klem, så brænder ejendommen sig fast på din nethinde og i din bevidsthed.

For fremvisning ring allerede i dag til Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.

LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING