Luk fuldskærm Solgt

DEN OPTIMALE FAMILIEBOLIG TÆT PÅ ALT I SKØNNE AALBORG!


Nu har du en unik mulighed for at sikre din og familiens drømmebolig.

Det er sjældent vi kan udbyde indflytningsklare villaer i de populære bydele omkring Aalborg til godt under 3 millioner kroner, men her er en sjælden chance, så skynd dig...

Villaen er beliggende på Engbovej, som er en blind og stille vej tæt på den populære Aalborg bydel Skalborg, blot få minutters kørsel fra Aalborg C. Her bor du i fred og ro, men samtidig tæt på alt. Her er tæt til motorvejsnettet i begge retninger, der er et væld af
indkøbsmuligheder og du er tæt på smuk natur. På vejen bor en god blanding af børnefamilier og seniorer og her kan du trygt sende dine børn ud at lege, da der er ganske minimal trafik.

Villaen fremtræder moderne og opdateret og for langt de fleste vil man kunne flytte direkte ind uden de store investeringer. Huset har en meget flot tilstandsrapport og el-rapport med kun meget få fejl. Her kan du forvente et minimalt niveau af vedligeholdelse samt meget få, hvis overhovedet nogle, udgifter til modernisering.

Boligen er beliggende på er skøn, charmerende og lukket grund som indbyder til liv og leg. Her kan børnene brænde krudtet af mens du bevarer det kølige overblik inde fra huset. Haven indbyder til grillhygge, vinaftaler i hyggelig krog eller en meditationssøndag med god kaffe og en spændende bog i solstolen. På de mange terrasser er der rig mulighed for at fange solen hele dagen igennem og her kan du samtidig opholde dig totalt privat og ugeneret.

VELKOMMEN INDENFOR:

Huset byder velkommen i rummelig entre, hvor der er plads til at hænge overtøjet. Herfra videre forløb til værelsesafdelingen som indeholder hele 4 gode børneværelser, fint soveværelse med stor skabsvæg og udgang til solbeskinnet terrasse samt moderne
badeværelse i lyse farver. Der er endvidere et godt bryggers/ekstra badeværelse. Huset har også et stort køkken i moderne hvide skabsfronter med stålgreb og alt i hvidevarer.

Stuen er indrettet i en vinkel, hvilket giver en optimal indretning med henholdsvis spisestue og opholdsstue og som samtidig skaber et både åbent miljø men også en lukket hyggekrog - du får altså det bedste fra begge verdener. Fra stuen er der udgang til hele to store træterrasser, hvoraf den ene er overdækket - lækkert!

I stuen vælter lyset ind og vi føler os sikre på at netop dette rum vil blive dit absolutte yndlingsrum.

Bestil en fremvisning af denne smukke villa allerede i dag.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING