Luk fuldskærm Solgt

RØVERKØV!! 3 VÆRELSES LEJLIGHED CENTRALT I NØRRESUNDBY !


To stuer en suite - herreværelse i kælder - stort køkken og bad… - Træd ind over dørtrinet til en spændende og hyggelig lejlighed, hvor der er plads til at være - både indendørs og udendørs! Velkommen til en meget flot og velholdt ejerlejlighed hvor hygge og charme er kodeordet! Med stuklofter, flotte afhøvlede gulve og træpaneler på væggene, er der her tale om en flot klassisk lejlighed, som mange søger.

TRÆD IND OVER DØRTRINET…
til lejlighedens flotte entre, som praktisk gir dig adgang til husets køkken, stue, badeværelse og soveværelse. Lejlighedens køkken har masser af skabs- og bordplads. Der er derfor rig mulighed for at udfolde sig med de helt store kulinariske retter. Med to stuer en suite, bruges den ene stue pt. til spisestue og den anden som opholds- / hygge stue. Begge rum har højt til loftet og flot stuk. - Lejlighedens sidste kvadratmeter byder på stort badeværelse og soveværelse. Badeværelset er prydet med sort/hvide klinker og har god bruseplads. Lejlighedens soveværelse har med gode kvadratmeter plads til et lille kontor - hvis dette måtte være et ønske.

PRIKKEN OVER I'et…
Som noget helt specielt har denne lejlighed et kælderrum på 25 m2. Brug det som herre-rum eller værksted. Kun fantasien sætter sine grænser! I kælderen er der ligeledes vaskerum med egen vaskemaskine og tørretumbler. - Er du mere til sol og sommer, kan det nydes i ejendommens lukket gårdsplads. Læn dig tilbage i havestolen og nyd solsortens fløjten…

Lyst til af få en fremvisning? - Så kontakt Bo Lynge på tlf. 2120 0808
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING