Luk fuldskærm

Stort og velindrettet rækkehus med fantastisk udsigt


Allerede på vej ned af bakken gennem Gravlev kan man mærke, at roen sænker sig. Her er stille og når man om sommeren kommer kørende med nedrullede vinduer, kan man tydeligt høre fuglene kvidre og om vinteren kan man nyde det sneklædte landskab - her er skønt - her han man lyst til at blive.

Gravlev er en mindre landsby som ligger tæt på både Støvring og Skørping. Her er skøn natur og et fantastisk sammenhold. De åbne vidder ud mod dalen, skoven og søen indbyder til friluftsliv og leg.

Det er derhjemme, vi skal restituere og finde ro, så det gælder om at vælge bolig med omhu. Der skal være plads til alt det, der er vigtigt for jer. Måske kan I godt li' at være flere, der laver mad sammen - og måske drømmer I om, at blive bedre til at tage jer tid til at nyde øjeblikket og naturen? Her er der plads til det hele og huset passere perfekt til en børnefamilie - og til alt det, der heldigvis hører med, men også til dem hvor børnene er flyttet hjemmefra. ~

Kvadratmeterne fordeler sig på en rummelig entré, hvor der er adgang til alle underetagens rum. Flot badeværelse med smukke klinker og velvalgt inventar: Det samme gør sig gældende i det fine bryggers.

Køkken/alrum/stue er samlet i et stort rum med ikke mindre en 2 udgange til solrig terrasse med fantastisk udsigt over Rebild Bakker og søen. Rummet lægger op til hygge og lektielæsning ved "køkkenøen". I køkkenet er der alt i hårde hvidevarer og masser af skabsplads. I stueetagen er der desuden fint værelse.

Fra entréen er der trappe op til huset 1. sal, som rummer 3 gode værelser, fint repos samt stort badeværelse med brus og samme flotte inventar som i badeværelset i stueetagen.

En enestående bolig, som ligger flot i et naturrigt landskab; og alligevel tæt på alt det, I har brug for i hverdagen. ~
Boligen byder på et væld af detaljer og lækre materialevalg, heriblandt kobbertagrender samt kobberbeklædte kviste. Her er en skøn stemning og en uovertruffen natur. Der kunne skrives stolpe op og stolpe ned om ejendommens store forcer, men vi synes ærligt talt at I hellere skulle komme ud at se boligen og danne jer jeres eget indtryk!
For fremvisning ring allerede i dag til Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER
Mai Hallberg Møller

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING