Luk fuldskærm

Idyllisk ejendom med plads til heste lige udenfor Støvring


Nu sælges en utrolig flot ejendom med kort afstand til Støvring.

Man ankommer til ejendommen på den store gårdsplads - det er som at træde direkte ind i en Morten Korch film - her er helt fantastisk.

Støvring er en by, som har været igennem en rivende udvikling i de senere år, og her er alt hvad man har behov for i det daglige. Her er et stort udvalg af dagligvarer, specialforretninger og institutioner. Huset ligger også tæt på Gravlev, som er en hyggelig lille landsby. Omkring huset er der en skøn natur og man har alle muligheder for at komme ud og nyde den, hvad enten man vil gå en tur ved søen eller en tur i skoven.

Huset er gennemgribende renoveret i sælgers ejertid og står i en virkelig flot stand. Renoveringen er lavet med respekt for ejendommen og man har videreført den hyggelige landlige stil.

Fra stort bryggers er der adgang til husets hyggelig køkken med god spiseplads. Køkkenet er åbent og med direkte adgang til husets stue med smukke trægulve og hyggelig brændeovn - de synlige bjælker tilfører huset noget helt særligt. Herfra er der åben forbindelse til kæmpe stor spisestue - og sådan en har man behov for, når man bor på landet. Det er her, der er plads til at hele familien kan samles om det store spisebord til jul og andre højtider. I stueetagen findes desuden stort kontor/værelse samt smukt renoveret badeværelse med bruseniche.

Via smuk svungen trappe er der adgang til husets 1. sal. Som resten af huset er det kendetegnet ved god plads. I gangen er der indbyggede skabe til de 4 store værelser. Der er desuden badeværelse på 1. sal.

Den tilhørende jord ligger rundt om ejendommen og man har derfor det hele tæt på. Indhegningen til hestene går næsten helt op til huset, så får man lyst til at klappe hesten eller en lille ridetur, så kan man hurtigt komme til det.

I haven er der fokus på velvære med både bålplads og udestue indrettet i en lille bygning med udsigt over de omkringliggende marker.

Til ejendommen følger 840 kvm udhuse, hvor der i den ene ende er indrettet med store hestebokse. Som alle andre steder på ejendommen er der god plads og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan indrette i udhusene - evt. mulighed for opbevaring til mindre erhvervsvirksomhed.

For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER
Mai Hallberg Møller

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING