Luk fuldskærm SOLGT

Fantastisk familievilla for enden af blind vej - med både carport og indbygget garage


Mangler du plads? Så er denne villa muligvis perfekt til din familie.

Det er ikke ofte at man støder på en villa, hvor der er plads til den store familie og alle familiemedlemmernes forskellige hobbyer både ude og inde.

Huset her har et stort og flot køkken/alrum med masser af skabsplads. Her er smukke hvide elementer og plads til hygge omkring den flotte køkkenø. Der er ingen tvivl om at rummet her, er det sted i huset, hvor familie og venner samles - hvad enten det er i festligt lag eller en almindelig hverdagseftermiddag med lektier. Herfra er der direkte udgang til stor flisebelagt terrasse.

Der er åben forbindelse til hyggelig stue med flot muret væg mellem de store vinduespartier - her nyder man udsigten udover de grønne arealer som er nærmeste nabo.

Fra køkkenet er der ligeledes adgang til stort soveværelse med eget luksusbadeværelse med smukke klinker, lækkert inventar og både brus og hjørnekar.

I den anden ende af huset finder man "børneafdelingen", hvor der er 3 store værelser samt fællesrum, som nemt kan laves om til et værelse, så man har 5 værelser i huset. Her er også dejligt badeværelse med brus, fin entré samt bryggers med direkte udgang til garagen.

Til villaen følger både en indbygget garage på 60 kvm. samt en carport med tilhørende skur på i alt 48 kvm. Her er der mulighed for en lidt mere pladskrævende hobby - det er ikke ofte af der både er garage og carport.

Huset ligger for enden af blind vej og lige ud til stien, som fører op til byen. Haven grænser op til smukke grønne arealer og her er masser af plads til leg og hygge. Sælger har sørget for mange hyggekroge i haven - her er plads til både børn og voksne.

For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING