Luk fuldskærm NYHED

Formidabel udsigtsbolig på bedste placering i Støvring i et af de mest eksklusive boligområder i byen


Som en del af en enklave med 27 rækkehuse ligger denne skønne bolig. Den adskiller sig fra mange af de andre ved at have en helt formidabel udsigt - man kan se "næsten" helt til Aalborg.

Boligen er beliggende højt og med kort afstand til alle de herligheder, som Støvring kan byde på. Via stisystemer kan man komme både til Mastrup Hallen (Arena Himmerland), Karensmindeskolen, Støvring Gymnasium og har man lyst til en gå tur i det rekreative område ved Mastrup Søerne, er de kun en kort gåtur væk.

Støvring er en by i fortsat rivende udvikling. Byen udvider og her er masser af dagligvareforretninger, bager, apotek, sportsbutik, café og meget mere. 

Boligen her henvender sig til en bred købergruppe. Da rækkehuset er ikke mindre end 139 kvm. er der god plads til de fleste familier.

Huset er tegnet af arkitektfirmaet N+P Arkitektur og her er tænkt over alle detaljer.

Når man kommer hjem, parkerer man sin bil i carporten og fortsætter forbi den store solrige terrasse og går direkte ind i stort og rummeligt bryggers.  Allerede når man står på terrasse foran huset kan man nyde den smukke udsigt - gennem de store vinduespartier kan man se igennem huset og videre ud over byen og landskabet - det er helt utroligt godt tænkt.

Fra bryggerset er der adgang til husets flotte åbne køkken/alrum. Elegance og personlighed kendetegner rummet, som er smukt indrettet med med lyst og stilfuldt inventar fra INVITA.

Med lysindfald fra flere sider, lyse fliser, trappeværn i hærdet glas og hvide flader fra loft til gulv får man en unik og gennemtænkt bolig. Alrummet som er gennemlyst ved de store vinduespartier og det smukke glasværn ved trappen bliver sammen med opholdsstuen familiens fortrukne samlingspunkter.

Huset har en stor og rummelig stue, hvor der er mulighed for at nyde udsigten fra hele rummet. (Der er mulighed for at indrette et ekstra værelse i en del af stuen). Fra stuen er der udgang til flot træterrasse. I stueetagen findes desuden flot og stilrent badeværelse med brus.

I underetagen er der rummeligt soveværelse samt 2 værelser - alle med udgang til overdækket flisebelagt terrasse. Her findes desuden husets 2. badeværelse - begge badeværelser med inventar fra INVITA i samme stil som køkkenet - den røde tråd er bevaret igennem hele boligen.

Foran huset er der en stor og virkelig hyggelig terrasse, hvor de mange lyse sommeraftener kan nydes.

I forlængelse af carporten findes stort skur.

For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.


LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING