Luk fuldskærm Solgt

Formidabel villa i Støvring Centrum


Så skal I ikke lede længere - denne skønne villa udbydes nu til salg.

Villaen er beliggende på Ledvogtervej, som er det "nybyggerkvarter", der ligger tættest på Støvring Centrum. Her er kort afstand til alle de herligheder, som Støvring kan tilbyde - og det er mange. Støvring er en by, som i de sidste mange år har været i en rivende udvikling, unge familier valfarter hertil og det er der god grund til.- Byen byder på adskillige dagligvareforretninger, apotek, Matas yderst populære tøjbutikker, både til mænd, kvinder og børn. Nyeste skud på stammen er byens lokale café, hvor man eksempelvis kan nyde en lækker brunch. I og omkring byen er der skøn natur, som indbyder til lange gåture.

Via flot indgangsparti er der adgang til entré med adgang til fint bryggers og godt badeværelse. Herfra er der videre adgang til stort og rummeligt køkken/alrum med elementer i landlig stil, som passer perfekt til huset. Her er masser af plads til langbordet og ikke mindre end 2 udgange til terrassen - her er virkelig mulighed for at "tage sommeren med indenfor". Det er her familien samles og hygger sig sammen - både i det daglige og under festlige lag.

Via franske døre kommer man ind i den store stue - faktisk er det store og rummelige rum, der kendetegner hele huset. Her er god plads til alle. Også fra stuen er der 2 udgange til haven.

I stueetagen findes desuden fint værelse/kontor.

Via flot svungen trappe er der adgang til en helt fantastisk 1. sal. 2 kæmpe store børneværelser, badeværelse med både kar og brus samt soveværelse med altan med udsigt over byens tage. I soveværelset er der indrettet walkin i begge sider.

Haven er en historie for sig. Her er tænkt på alt - masser af plads til leg og hygge til børnene samt store solrige terrasseområder, hvor man kan nyde de skønne sommeraftener, som kommer inden så længe.

Til villaen følger en stor muret dobbelt carport med tilhørende skur.

For fremvisning kontakt allerede i dag ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING