Luk fuldskærm

VILLADRØMMEN LEVER I BEDSTE VELGÅENDE - TILMED TIL UNDER 2,5 MIO KR.!


Drømmer I om en dejlig villa i rolige omgivelser, hvor der er plads til familielivet, samtidig med at det er tæt på byen, og uden at man behøver at være direktør?
Så tør vi godt love, at denne villa er noget for jer. På Lektorvej i det eftertragtede Gymnasiekvarter ligger denne murstensvilla perfekt og privat skjult - lidt væk fra vejen. Her kan man således helt ugeneret og privat nyde livet i villaen. Det naturskønne område Golfparken ligger blot få minutters gang væk og indbyder til børneleg, en let løbetur og en rask gåtur med hunden.

Gymnasiekvarteret ligger på kanten af 9000 Aalborg mellem Kærby, Gug og Øgadekvarteret. Området er kendt for sin korte afstand til Aalborg C. og sit prisvenlige niveau. Her får du for eksempel i dette tilfælde en villa i 9000 Aalborg til under 2,5 millioner kroner.

Her er kort afstand til skole, gymnasium, institutioner, og kun små 15 minutter på cykel eller med bus ind til Aalborgs gågader. Der er desuden kort afstand til motorvejsforbindelse i både nord- og sydgående retning, og den offentlige transport er stort set lige ved døren.

Området er rigt på villaer, og især området omkring Lektorvej er et skønt, lukket område, som tiltrækker mange købere, især børnefamilier. Her er masser af legekammerater og gode naboer, der er samme sted i livet som jer.

Velkommen indenfor:

Villaen byder velkommen indenfor i en lille hyggelig entré, hvor der er adgang til 3 værelser, badeværelse og køkken. Et nydeligt HTH-køkken med hvide elementer og masser af opbevaringsplads. Herfra er der åbent indtil stuemiljøet, hvor der er en spiseafdeling,
hyggekrog med tv og den store sofaafdeling med brændeovn og udgang til en sydvestvendt terrasse. Dejligt lysindfald og flotte gulve giver en skøn fornemmelse, hvor man sagtens kan forestille sig mange hyggelige aftener i familiens tegn. For enden af stuen er der et værelse/kontor, så har man brug for en hjemmearbejdsplads, er det helt ideelt til dette.

Fra spiseafdelingen har du også adgang til bryggerset, hvor der er installeret et ekstra badeværelse og lavet endnu et dejligt stort værelse.

Her får I et super skønt hus med dejlige terrassemiljøer både foran og bagved huset, som giver et dejligt indtryk, når man kommer hjem fra arbejde eller når gæsterne kommer på besøg. Der er også en fin garage, så bilen kan holde sikkert og tørt.

Lyder dette som noget for dig, så giv os allerede et ring i dag.

For fremvisning kontakt Bo Lynge på 2120 0808.
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER
Bo Lynge

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING