Luk fuldskærm Solgt

Familievenlig udsigtsvilla i god kvalitet på en af de bedste beliggenheder i Skalborg


Hist hvor vejen slår en bugt.... Ligger der et hus så smukt....

Huset er beliggende på "Den lille grønne vej", som den kaldes af beboerne på vejen.... Og det ER en helt særlig vej. Det er der flere grunde til, men mest af alt er det en helt særlig vej på grund af sammenholdet blandt naboerne. Det er præcis på denne lille stikvej, at man har lyst til at bosætte sig. På vejen er der mange traditioner, som holdes i hævd såsom en årlig fælles julefrokost. I sin tid fik man lavet en flagstang til hvert eneste hus på vejen og hver gang, der er fødselsdag blandt naboerne flager hele vejen - Tænk sig hvor hyggeligt det er at komme hjem fra arbejdet og hele vejen flager for dig. Området er fantastik med mulighed for lange gåture via bydelens helt fantastiske stistystem. For enden af stamvejen er der et stort grønt område med stor fælles legeplads. Der er kort afstand til indkøb i bl.a. Aalborg Storcenter.

Når du ankommer til huset, skinner kvaliteten på materialerne tydeligt igennem - alt er velholdt og passet godt på og man føler sig velkommen allerede inden, man er trådt ind ad døren. Huset har indgang både via bryggers og entré.

Husets entré er lys og rummelig med plads til at sidde ned og med adgang til fint gæstetoilet. Fra entréen er der desuden adgang til stort kontor - oplagt til mindre erhverv, nu hvor der er egen indgang og toilet.

Virkelig stort køkken/alrum med god plads til langbordet - her er plads til at underholde mange gæster, alt imens man selv kan følge med i det hele, mens man arbejder i køkkenet - Køkkenet er lyst og lækkert med alt i hårde hvidevarer.

Fra køkkenet er der indgang til husets hyggelige stue, hvor der er rig mulighed for hygge foran pejsen i de mørke måneder. I de lyse måneder strømmer lyst ind fra de mange vinduespartier. Der er direkte udgang til stor og lækker terrasse med helt fantastisk udsigt over området. Stor forældreafdeling med soveværelse og eget badeværelse med brus.

Husets er godt opdelt og har en værelsesafdeling med stort badeværelse med både brus og kar, 2 store værelser (tidligere 3 værelser), rummeligt bryggers samt mindre opbevaringsrum.

Her har vi et hus, hvor livet leves og hele familien kan samles. Her er masser af plads til både at være sammen og hver for sig.

Dejlig nem og overskuelig have med hyggekroge og stor udsigtsterrasse.

For fremvisning ring allerede i dag til Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING