Luk fuldskærm NYHED

CHARMERENDE ÆLDRE VILLA PÅ PERFEKT ADRESSE I DET CENTRALE HASSERIS!


Velkommen på Ligustervej - en drømmeplacering lige midt i Hasseris - i området ved Hasseris Bymidte.

Her får du det optimale udgangspunkt for at placere din familie i trygge omgivelser - her har du alt ved hånden - og din bolig investering er placeret i den økonomisk vel nok sikreste bydel i Aalborg.

Ejendommen vil for en køber med sikkerhed skulle ombygges og gennemgribende renoveres - og måske vælger du endda at rive huset ned og starte forfra på en yderst sjælden, men helt unik byggegrund i Hasseris. Sikkert er det at du har jordens mest fantastiske have som vender absolut perfekt ift sol og som er HELT lukket, privat og ugeneret.

Huset er beliggende lige ved Hasseris Bymidte, så der er kort afstand til alle former for indkøb til hverdagen. Huset er ligeledes beliggende med kort afstand til både Gammel Hasseris Skole og Stolpedalsskolen. Aalborg Midtby er også kun en kort cykeltur væk. Elsker man naturen er en gåtur i Mølleskoven en oplagt mulighed.

Huset er opført i 1958 og er ikke renoveret betydeligt siden. Dog er der for ganske nylig skiftet vinduer i huset, ligesom man har lagt Dekratag ovenpå husets originale tag, hvorved man har tag mange år endnu. Selvom huset er gammelt og indvendigt skal have hele turen er der derfor en forholdsvis overkommelig opgave idet hele klimaskærmen er i særdeles god stand. Indvendigt fremstår villaen som sagt i mere eller mindre oprindelig stand. Villaen indeholder stor stue med nedgang til værelse, hvorfra der er videre adgang til hyggelig, lys havestue, lille køkken, lille badeværelse, dint bryggers, stor gang, der kan anvendes til ekstra værelse samt et stort og fint soveværelse.

Villaen har en lille garage på 20 kvm, som dog egner sig bedst til opbevaring.

Villaen er beliggende på den mest fantastiske grund, som er fuldstændig lukket og privat og ekstremt hyggelig. Her vil du elske at slippe ungerne fri.

Kontakt Bo Lynge på 21200808 for en fremvisning allerede idag.
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING