Luk fuldskærm

Formidabelt rækkehus i Svenstrup

Vil du bo i et hus med højt til loftet, som er bygget præcist til det liv, der skal leves? I Svenstrup, blot 3 km syd fra Skalborg ligger dette energi- og prisvenlige rækkehus til den lille familie eller parret, der gerne vil være sæt på både by og natur.

Huset er arkitekttegnet af Rebild Arkitekterne og er gennemgående karakteriseret ved et særligt høj kvalitetskrav til alle materialer. Kvaliteten går igen i køkken, bad, klinker - ja, selv ydermurerene bliver der kælet ekstra for med valget af teglsten. Det giver huset et rustikt og varmt udtryk. Og så er der selvfølgelig højt til loftet og naturligt lysindfald.

Hvad så med energien? Huset er bygget til en energiklasse A, hvilket sikrer høj komfort og minimum energiforbrug. Der er installeret et såkaldt genveksanlæg, der genvinder boligens varme, transporterer den rundt i boligen, mens det ventilerer og forbedrer indeklimaet.
Det er både godt for miljøet, for velvære og for familiens fremtidige økonomi. Der er meget lidt vedligeholdelse af hus og have, hvilket giver en god sikkerhed i boligøkonomien.

Rækkehuset ligger afskåret fra omkringliggende forstyrrelser i et bakket og grønt område. Runesvinget afskæres med en beplantet støjvold og til beboelsens andre sider finder du trærækker eller åbne landskaber. Der er altså plads til at få luftet tankerne derhjemme
uden samtidig at skulle køre i mere end 10 minutter for at komme ind til Aalborg. Til rækkehuset hører en lille have til og en stor, praktisk carport med tilhørerende skur.

Bestil fremvisning ved Bo Lynge på mobil 21200808

ENERGIMÆRKE A
GENVEKSANLÆG
GULVVARME
LAV VEDLIGEHOLDELSE
STOR CARPORT
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING