Luk fuldskærm Solgt

SUPER FLOT OG TOTAL INDFLYTNINGKLAR 3-VÆRELSES ANDELSBOLIG!


Her udbydes, hvad der absolut må være en af de bedste andelsboliger på Lyngholmsvej i Skalborg. Der er tale om en af de eftertragtede 3-værelses stuelejligheder - denne har endda adgang til terrasse og havemiljø direkte fra terrassedør i stuen - LÆKKERT!

Andelen sælges godt 137.000 under den tilladte maksimalpris, så udover at få en super flot bolig, gør du også en rigtig god handel..!

I absolut rolige og idylliske omgivelser og med kort afstand til Aalborg, finder du denne meget veldrevne og attraktive andelsboligforening. Allerede når du parkerer bilen bekræftes du i at her er der styr på hver en lille detalje.

Boligen, vi her udbyder, en en fin 3-værelses lejlighed, som ligger i stueplan (høj stue). Den er af nuværende ejer smukt istandsat og forbedret og fremstår derfor moderne og med et hav af lære detaljer - her flytter du lige ind..

Boligen er indrettet med fin entre, hvorfra der er adgang til alle lejlighedens rum. Lejligheden byder på fint istandsat og moderne, lyst køkken. Dejligt stort og lyst soveværelse, hvorfra der er adgang til smart walk-in løsning. Fint kontor/børneværelse med mange anvendelses muligheder. Stor og hyggelig stue med fede detaljer i form at tilpassede møbleringsløsninger, fed akustik panelvæg og herfra direkte udgang til terrasse, som alene bruges af lejlighedens beboere, men formelt set er et fællesareal, hvorover man ingen eksklusiv brugsret har.

Der er mulighed for at parkere for både dig og dine gæster lige ved lejligheden. Der er endvidere mulighed for at komme i betragtning til leje af carport/garage ligesom der kan lejes ekstra kælderrum til favorabel pris.

Andelsboligforeningen er super veldrevet og er karakteriseret ved super lave driftsomkostninger og en månedlig husleje på kun 2.300.

Kontakt Ejendomsmægler Bo Lynge i dag på 2120 0808 for en fremvisning af denne lejlighed.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING