Luk fuldskærm SOLGT

DEN MODERNE FAMILIES VILLADRØM - PLACERET I TRYGT BØRNEPARADIS!


Velkommen til Idylliske Hørby, et af de absolut mest eftertragtede boligområder i det centrale Hobro. Her i en nyere udstykning, bliver du nabo til et væld af spændende nyere villaer i spændende og tidstypisk arkitektur. Dette lukkede villaområde henvender sig bredt, men særligt børnefamilierne vil her finde alt hvad hjertet begærer. Her er tryghed, legekammerater, lækre haver der indbyder til legeaftaler, tæt til alle hverdagens nødvendigheder indenfor pasningstilbud, skoler, indkøb mv.

Huset vi her udbyder til salg er vel nok i al beskendenhed en af de mest markante villaer på vejen. Både hvad angår størrelse, arkitektur, materialevalg og detaljegrad, befinder vi os på øverste hylde.

Villaen ligger på en skøn grund, som et let at passe. Her er masser af skolskinskroge og hyggelige terrasser, hvor du men nemhed kan tilbringe weekend efter weekend uden at kede dig. Ejendommen har en stor carport samt 2 store skure til opbevaring.

VELKOMMEN INDENFOR:
VIllaen byder velkommen via entre, der er kombineret med bryggersfunktion. En elegant løsning, som smatidig er både praktisk og pladsbesparende. Huset store kontor med op til 4 arbejdspladser ligger ligeledes i denne ende af huset og har adgang fra entre/bryggers.

Fra entreen er der adgang til husets hjerte, det store køkken alrum. Her vil I med sikkerhed erfare at de fleste af de vågne timer tilbringes. Madlavning, lektielæsning, middagsaftaler, fødselsdagsbrunch mv. er blot nogle af de aktiviteter, men helt naturligt vil lade udfolde i dette skønne rum. Indretningen er moderne med U-formet køkken og med køkken Ø. Her er lyse elementer og alt hvad hjertet begærer i hvidevarer. Nyd endvidere loft til kip med en imponerende loftshøjde på hele 372 cm og et fantastisk lysindfald fra de store vinduer. Fra køkken/alrummet er der udgang til en kæmpe stor og skøn aften terrasse mod vest. I forlængelse af stuen finder du opholdsstuen, som fremtræder langt mere privat og hyggelig end alrummet. Her er det oplagt at trække sig tilbage med en god film eller en god bog, efter en hård arbejdsdag.

Stor forældreafdeling med Master Bedroom og direkte udgang til stort og eksklusivt forældrebad med blandt andet hjørnekar - LÆKKERT!

I huset anden ende ligger børneafdelingen, som foruden et praktisk og super anvendeligt viktualierum rummer 3 store og næsten identiske børneværelser samt fint badeværelse, der ligeledes fungerer som gæstetoilet.

Denne villa fortjener så afgjort et besøg. Book din fremvisning allerede i dag hos sagens ansvarlige mægler, Bo Lynge på 2120 0808
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING