Luk fuldskærm NYHED

Muligvis den smukkeste og bedst beliggende villa i hele Støvring - udsigt over dalen


Ind i mellem så kommer selv den mest garvede mægler til kort, når der skal laves beskrivelse af en ejendom, som ikke kan beskrives med ord - den skal simpelthen opleves.

Villaen er opført i 2020 og sælger har valgt materialer fra den øverste hylde overalt. Huset er beliggende i naturskønne omgivelser med den mest pragtfulde udsigt. Man har udsigt over privat sø og ned over dalen op mod skoven - man skal lede længe efter en tilsvarende udsigt. Elsker man naturen, så vil man også elske denne beliggenhed - der er mulighed for at gå direkte ud i dalen, ned mod åen og op mod skoven... Denne gåtur bliver man aldrig træt af.

Støvring er en by i fortsat rivende udvikling. Byen udvider og her er masser af dagligvareforretninger, bager, apotek, sportsbutik, café og meget mere. 

Allerede når man kører ind ad indkørslen kan man fornemme, at man nu skal opleve noget helt særligt. Via smuk allé ankommer man til gårdspladsen. Gennem dobbelt carport med adgang til stort skur entréres villa via det store rummelig bryggers - Man har også mulighed for at vælge hovedindgangen med helt fantastisk loftshøjde.

Husets 1. sal rummer et åbent køkken/alrum/stuemiljø med udgang til helt fantastisk overdækket terrasse. Det er her, hvor man opholder sig om sommeren, mens man nyder den fantastiske udsigt - det skal ses ved selvsyn. Køkkenets sorte elementer står godt til det meget lyse rum og er med til at skabe en virkelig hyggelig stemning. I åben forbindelse med alrummet ligger husets store stue, hvor der er god plads til hygge ved pejsen i de kolde måneder - også herfra nyder man godt af den smukke udsigt.  På 1. sal er der desuden gæstetoilet,  stort soveværelse med walk'in og eget badeværelse. Sælger har fremtidssikret huset ved at lave et ekstra rum på begge etager, hvor der kan placeres en elevator.

I underetagen findes flot entre, stort værelse - benyttes i dag som kontor (kan opdeles i 2 værelser), stort børneværelse, flot badeværelse med brus samt stort bryggers med masser af skabsplads.

En af de helt særlig ting ved huset er, at man fra alle opholdsrum har udgang til terrasse og udsigt over dalen.

Jeg vil lade billederne tale for sig selv.....

For fremvisning kontakt ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.

LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING