Luk fuldskærm Solgt

BYNÆR IDYL - kombiner forretning og fornøjelse


Sensommersol i havestuen, store, lyse stuer, der kan fyldes med familie og venner, mulighed for at kombinere forretning og fornøjelse - og så en beliggenhed, de fleste finder attraktiv.

Ejendommen her ligger centralt placeret i forhold til… alt, men alligevel lige akkurat tilbagetrukket nok til, at I er omgivet af den der fredfyldte villavejsidyl. Boligen er lys og charmerende; der er noget landlig idyl over æstetikken, men mest af alt er det hele tidssvarende og komfortabelt, så I kan flytte direkte ind.

Kvadratmeterne fordeler sig på stor hall med muret pejs, skabsplads og adgang til fint toilet, dejligt køkken og praktisk bryggers, tre stuer en-suite; badet i lys og med smukt trægulv og gode indretningsmuligheder, et godt værelse og på 1. sal lys repos, badeværelse og tre værelser. Stor erhvervs-tilbygning med fordelingsgang, fem disponible rum, bryggers, badeværelse og et større åbent rum.

Erhvervsdelen er hensigtsmæssigt indrettet i forhold til flere erhverv, og det hele fremstår sundt og solidt, så det er nemt at overtage - og ønsker man at sætte eget præg på omgivelserne, er fundamentet godt, så det kan gøres løbende og langsomt. Betagende have - anlagt med sans for livsnyderi og æstetik. Fantastisk havestue og masser af plads til leg og eventyr i børnehøjde. En ret unik ejendom; både qua kombinationen mellem erhverv, som også kan udlejes, og bolig - og så den fantastiske, fredfyldte beliggenhed i cykelafstand af Aalborg centrum. Stor garage og fin indkørsel med parkeringsplads.

Kontakt Bo Lynge på 21200808 allerede i dag for en fremvisning af denne spændende ejendom.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


Bo Lynge

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING