Luk fuldskærm Solgt

Gennemført familievilla i den helt rigtige stil - udsigt over åbne områder


Velkommen til Odderen 11, et af de få......

Villaen her er beliggende i et af de nyere områder i Støvring. Her ligger udelukkende nyere huse og overvægten af beboere her, er unge mennesker med børn - et sandt børnemekka. Det er her, hvor der er plads og ro til boldspil og "spark til bøtten" på de lange sommeraftener - præcis som da vi selv var børn - det er bare et spørgsmål om at få børnene revet væk fra computeren og ud for at lege med naboernes børn. Området er beliggende tæt på centrum og stationen. Her er masser af natur omkring, som indbyder til lange gåture. Støvring har i mange år været en by i vækst og med sine mange indkøbsmuligheder, skoler, daginstitutioner og gymnasium, forstår man det godt.

Allerede når man kører op til huset får man fornemmelsen af, at her er der gjort lidt ekstra ud af alting og man glæder sig til at træde indenfor. Huset har 2 indgange. Den traditionelle bryggersindgang og den flotte entré på siden af huset, som kun de få udvalgte får lov til at benytte.

Fra entréen er der direkte adgang til huset smukke køkken/alrum. Lyset strømmer ind fra de store vinduespartier og loftshøjden tilfører rummet noget helt særligt. De store vinduespartier kan åbnes helt op, så man får fornemmelsen af, at haven er helt inde i køkkenet - når man går udenfor er det på den helt fantastiske nedsænkede træterrasse - det er så fedt lavet. Grunden grænser op til grønne arealer, som man virkelig nyder, når man sidder på terrassen

Fra alrummet er der adgang til huset stue, hvor der er god plads til hygge med hele familien.

Stor forældreafdeling med både soveværelse, walkin og stort badeværelse med både badekar og bruser.

I den anden ende af huset er der 2 store børneværelser, et stort multirum med fin kontorplads, dejligt gæstebadeværelse med brus samt stort og lækkert bryggers.

Til huset følger stor dobbelt carport med ekstraordinært stort skur med et væld af anvendelsesmuligheder.

Haven og udeområdet generelt er noget helt særligt - Her er der virkelig gjort noget ud af det og alt er gennemtænkt ned til den mindste detalje. Det hele hænger sammen på en måde som jeg sjældent har set.

Jeg vil lade billederne tale for sig selv.......

For fremvisning kontakt ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING