Luk fuldskærm

SKØN UDSIGTSVILLA PÅ TOPPEN AF EFTERTRAGTEDE GUG - SKØN UDSIGT!


Velkommen til denne skønne udsigtsvilla på toppen af eftertragtede Gug!

Placeret på Plutonvej, kan du nu erhverve dig en yderst solid og indflytningsklar villa, der ikke kun opfylder dine krav og basale behov, men som også har det særlige touch af en fremragende beliggenhed med en fænomenal panoramaudsigt over både marker og by - noget, der virkelig skal opleves.

Ejendommen er beliggende i bunden af en blind stikvej i et af Gugs mest eftertragtede og populære villakvarterer. Her kan du glemme alt om trafikstøj, gennemkørende biler og andre forstyrrende elementer. Børnene kan trygt lege på vejen uden at skulle tage hensyn. Nærmeste nabo er det nyetablerede og luksuriøse Gug Alper, hvor der de senere år er blevet opført imponerende villaer, flere af dem med priser i tocifrede millionbeløb. Området er præget af smuk natur og lækre stisystemer.

Denne bolig er virkelig ideel for børnefamilien - en yderst funktionel etplansvilla med en optimal indretning, hvor hver kvadratmeter er særdeles veludnyttet. Det er tydeligt, at den nuværende ejer har passet godt på villaen. Selvom en kommende ejer med sikkerhed vil sætte sit eget præg på boligen og eventuelt modernisere den, kan der ikke sættes en finger på den grundlæggende kvalitet og vedligeholdelsesmæssige stand.

Du bydes velkommen via en fin entre. Herfra adgang til gæstebadeværelse. Ligeledes adgang til funktionelt brygger og med videre forløb til køkkenet. Værelsesafdeling med 3 gode værelser og stort originalt badeværelser. Det delvis åbne køkken er i lyse træfarver og har view udover spisestuen. Huset er begunstiget af en endog meget store dobbelt stue, inddelt i opholdsstue og pejsestue.

Villaen er placeret på en dejlig og overskuelig grund på 720 m2, der er let at passe og optimalt indrettet med græsplæne og en udsigtsterrasse.

Ejendommen inkluderer desuden en mindre garage på 15 m2 samt et praktisk redskabsskur på 11 m2 med plads til opbevaring.

En ejendom som denne kommer ikke til salg hver dag. Tag kontakt til Bo Lynge på 2120 0808 for en fremvisning.
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING